Za sve ljubitelje trapera

Atraktivan spoj kvalitete i autentičnosti: Replay i Aston Martin imaju fantastičnu modno-sportsku suradnju

Ekskluzivna kolaboracija dva poznata brenda donosi kvalitetne i autentične traper komade koji se uklapaju u svaki stil, ne samo sportski.

Vijest da se britanski proizvođač luksuznih sportskih automobila Aston Martin vraća u Formulu 1, razveselila je sve ljubitelje oktanskog cirkusa.

U ovom ključnom trenutku, vrhunski talijanski brend Replay priključio se timu Aston Martin i time nastavio svoje fantastične modno- sportske suradnje. Replay, poznat po kvalitetnim i autentičnim traper komadima, odijevat će ekipu u opuštenijim trenucima daleko od staze.

Bilo da Sebastian Vettel prisustvuje večernjim događanjima ili Lance Stroll odluči opuštati se u hotelu, Replay asortiman trapera savršeno će prenositi energiju Aston Martin tima.

Sport i moda

Stil i moda idu ruku pod ruku s ovim sportom, a odjeća koju tim nosi govori o njihovim stavovima i vrijednostima. Izrada, strast i inovacija ključna su obilježja poslovanja tvrtki Replay i Aston Martin jer kao spoj savršeno odgovaraju jedno drugome s obzirom na to da njeguju kreativnost, kvalitetu i tradiciju, ali ne zaboravljaju i osobito naglašavaju moderan izgled.

Iz Replay-a poručuju da su to vrijednosti koje ih kontinuirano nadahnjuju u svijetu trapera, te su izuzetni ponosni na ovu suradnju i privilegirani što su dio ovog putovanja s Formulom 1.

Linker
15. travanj 2024 23:26