PROFIMEDIA
Hot Hot

Baka-stil u režiji Victorije Beckham nikada nije izgledao bolje

Granny stil je zadnje što nam pada na pamet prilikom pogleda na styling Victorije Beckham, no dizajnerica je suptilno ugradila elemente baka stila u svoj profinjeni look.

Granny stil je zadnje što nam pada na pamet prilikom pogleda na styling Victorije Beckham, no dizajnerica je suptilno ugradila elemente baka stila u svoj profinjeni look.

Elegancija i komadi koji odišu rafiniranim stilom i luksuzom vežu se uz estetiku britanske dizajnerice Victorije Beckham, bivša Spajsica takve komade lansira u sklopu svoje modne kuće, a najčešće odjeću sa svojim potpisom nosi prilikom svakog izlaska iz stana.

Posljednji look, koji je otvorio show na kojem je prikazana kolekcija za proljeće/ljeto 2023. godine, donio je suvremeni pogled na granny chic zahvaljujući bijelim mrežastim čarapama. Dizajnerica je nosila haljinu nježne puderaste boje koja je strukirana u struku, uz bijele sandale na petu i torbicu sa svilenim resicama. Torbica i čarape začinili su inače minimalističku modnu kombinaciju, a Victorija je izborom čarapa napravila mali odmak od seksepila kojeg inače komunicira nošenjem lateks tajica i visokih čizmi.

image

Victoria Beckham
Fotografija: Profimedia

BEN EADE/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA BEN EADE/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Look s modne piste s ovom haljinom bio je kombiniran uz najlonke i rukavice od iste čipke, nježne i pastelne nijanse, što također daje naslutiti dašak baka-stila - takav granny chic izgleda potpuno ženstveno i zavodljivo, pa ove sezone razmislite o dugim rukavicama, visokim i pripijenim rukavima i tajicama, odnosno najlonkama s uzorkom čipke ili mrežice. U outfitu u kojem smo vidjeli britansku dizajnericu lako se možemo zamisliti na nekom od proljetnih si ljetnih slavlja.

image


Victoria Beckham kolekcija

ANDREA ADRIANI/Launchmetrics.com/spotlight
Linker
15. svibanj 2024 08:37