Franjo Matković
BLACKPEARL

Bezvremenski komadi zagrebačke dizajnerice nosivi iz sezone u sezonu

Nakon što je kolekciju za proljeće/ljeto 2018. predstavila na prestižnom Mercedes-Benz Fashion Weeku u Budimpešti, zagrebačka dizajnerica novom kampanjom najavljuje ključne komade za novu sezonu iz svoje modne linije.

Nova kolekcija domaćeg brenda Blackpearl by Sara Lončarić odiše profinjenom elegancijom, po kojoj je zagrebačka dizajnerica postala prepoznatljiva, a glavna misao vodilja uvijek su joj nosivost i kvaliteta. Rijetko što može nadmašiti ljepotu jednostavnosti i svakodnevnih udobnih komada, a Sara Lončarić to postiže korištenjem kvalitetnih tkanina poput svile, viskoze i pamuka te stvaranjem silueta i krojeva koji bi se mogli opisati kao svevremenski.

Franjo Matković

Franjo Matković

Kolekcija odiše zanimljivim detaljima postignutim nizovima gumba na sakoima, trapericama i bluzama, haljinama, korištenjem volana, broševa i čipkastih trakica. Noviteti su ženska odijela naglašenih ramena i svilene haljine, a umjesto za Blackpearl već prepoznatljivih hlača visokog struka i širokih nogavica, ovog puta glavnu riječ vodi novi kroj hlača od denima s nešto spuštenim strukom.

Franjo Matković

Franjo Matković

Svoje nove modele Blackpearl by Sara Lončarić predstavlja u neoklasicističkom zagrebačkom ljetnikovcu, a fotografije potpisuje poznati fotograf Franjo Matković. Stilistica Ivana Pavić dočarala je slike dozom romantike u predvorju s raskošnim kristalnim lusterom, a u glavnoj ulozi je model Leonarda Zeba koja se našla u modno-viktorijanskoj priči.

Franjo Matković

Franjo Matković /

Blackpearl je kolekciju začinio upečatljivim košuljama koje se na prvu čine jednostavne, ali svaka ima svoj univerzalni pečat. Dvije bluze koje su u rekordnom vremenu osvojile mnoge fashionistice; bluza imena 'Victoria Honey' izrađena u potpunosti od pamuka, izdvaja se rukavima s decentnim naborima koji su ručno izrađeni, dok 'Bonbon Bali' osvaja s voluminoznim rukavima koji su ukrašeni čipkastim trakicama i statement srebrnim gumbima na kopčanje.

Franjo Matković

Franjo Matković

Brend je sa svojim je kolekcijama postao sve češći izbor kupaca koji žele kvalitetan i bezvremenski komad, koji ćemo bez sumnje iz ormara izvlačiti nekoliko sezona. Komadi na fotografijama, ali i još neki koje tu ne vidite, već su stigli i u online trgovinu – zavirite u nju.

Franjo Matković

Franjo Matković

Franjo Matković

Linker
18. travanj 2024 05:54