Alameda Turquesa
Zaljubit će se u njih

Brend koji osvaja trendseterice ima najljepše sandale i torbe s biserima, pomponima i školjkama

Kako su modni dodaci s perlama i resicama ove godine veliki hit, tako su Instagram preplavile fotografije divnih torbi i sandala s ovim detaljem jedinstvenog portugalskog brenda kojeg obožava i popularna influencerica Chiara Ferragni.

Ako redovito zavirite na Instagram, sigurno vam je u nekom trenutku iskočila fotografija predivnih ljetnih sandala s pomponima ili pak pletena torbica s najvećim bisernim perlama koje ste ikad vidjeli. Mnoge blogerice i influencerice poput Chiare Ferragni uklopile su ove modne komade u svoj stajling, a čini se da su sve popularniji i to ne bez razloga.

Naime, radi se o obući i modnim dodacima portugalskog brenda Alameda Turquesa koji su osnovale majka poduzetnica Ana i kći arhitektica Carolina. Sve je počelo 2013. godine kada je Ana svojima dvjema kćerima napravila narukvice s pomponima koje su brzo postale omiljene među trendsetericama.

Kasnije su uslijedile ogrlice pa obuća, posebice "Santorini" i "Matisse" sandale s pomponima koje su do danas najprepoznatljiviji komad Alamede Turquese.

Alameda Turquesa Instagram
Sandale s pomponima "Santorini", 259 eura

Osim ravnih sandala i narukvica, u ponudi imaju i pletene torbice, natikače, espadrile, tenisice i sandale na visoku petu koje se uklapaju u svaku ljetnu kombinaciju, a idealne su i za posebne prilike poput vjenčanja.

Alameda Turquesa Instagram
Natikače sa šljokama Paloma Gold, 320 eura

Alameda Turquesa Instagram
Narukvica s pomponima "The Pom Pom To My Tassel", 100 eura

Talentirani dvojac sve kreira sam, a svaki komad je ručno rađen i proizveden u Portugalu. Što se tiče cijena, one variraju ovisno o proizvodu - torbe su od 250 do 350 eura, narukvice od 100 do 250, dok sandale možete nabaviti od 250 do 350 eura.

Osim toga, šalju i u Hrvatsku, a poštarina je besplatna, što je još jedan plus. Ako ste u potrazi za kvalitetnom obućom i modnim dodacima koji su uz to trendi i ručno napravljeni, neka vam ne bude žao uložiti u njih. Izabrali smo neke najbolje komade.

Alameda Turquesa Instagram
Ravne sandale s pomponima "Tucano", 275 eura

Alameda Turquesa Instagram
Ravne sandale na vezanje "Jasmine", 250 eura

Alameda Turquesa Instagram
Zlatne espadrile "Gold Coast", 275 eura

Alameda Turquesa Instagram
Tenisice s mašnom, 285 eura

Alameda Turquesa Instagram
Sandale na petu s biserima "Nassau", 350 eura

Alameda Turquesa Instagram
Pletena torba s biserima "Lanai", 350 eura

Alameda Turquesa Instagram
Pletena torba s biserima "Oahu", 350 eura

Linker
18. travanj 2024 20:09