Maja Kljajić
Lulu Couture

Crveno, zeleno i metalik: Haljine hrvatskog brenda kao stvorene za blagdanske tulume

Što odjenuti za poslovni domjenak ili, pak, Novu godinu, pitanje je koje u prosincu muči sve trendseterice. Dizajnerica Martina Tutić dala je odgovor - haljine iz blagdanske kolekcije brenda Lulu Couture.

Kolekcija brenda LuLu Couture inspirirana je bojama Božića, ali i romantikom koja prožima sve komade koje kreira modna dizajnerica Martina Tutić. Dodir Božića znači da su haljine u prepoznatljivom stilu brenda obojene crvenom i zelenom bojama, a krase ih i bogati volani na rubovima. Osim toplih i udobnih haljina, u kolekciji se mogu pronaći i svjetlucave haljine i suknje koje su idealne za večernje izlaske.

Maja Kljajić

Maja Kljajić

Ženstvenosti pridonose i remeni kojima se haljine mogu stegnuti u struku, a jedan od hit komada je i prozračna haljina s lepršavim rukavima i mašnom. Osim tipičnih zimskih materijala poput vune i pliša, korištene su i svila te viskoza pa se haljine mogu nositi tijekom cijele godine. Komadi LuLu Couture mogu se pogledati u zagrebačkoj i zadarskoj trgovini te online na stranici modne marke.

Maja Kljajić

Maja Kljajić

Maja Kljajić

Linker
16. travanj 2024 12:59