Promo
REVIJA NA GORNJEM GRADU

Dugo je nismo vidjeli: Vanja Halilović iznenadila na reviji Hippy Gardena

Zagrebački Gornji grad poslužio je kao kulisa za modnu reviju brenda Hippy Garden. Uspinjača, Strossmayerovo šetalište i vidikovac Gradec odisali su modnom profinjenošću za koju je zaslužna Đurđica Vorkapić.

Romantična gornjogradska šetnica pretvorena je u modnu pistu obasjanu fenjerima na kojoj je dizajnerica Đurđica Vorkapić predstavila svoju novu kolekciju. "Let there be light" nova je linija hrvatskog modnog brenda Hippy Garden inspirirana estetikom osamdesetih i repertoarom stilova iz prošlosti. Korištena je paleta monokromatskih boja u kombinaciji s metaliziranim nitima, a na pisti je predstavljeno 70-ak modela: svečane haljine midi i maksi dužine, kaputi maskulinog kroja, hlače i kombinezoni te impresivni uzorci.

Kolekcija je jednako kompleksna koliko i jedinstvena, a iznenađenje je svojevrsni "comeback" unikatnih, pletenih haljina vesta. Muškom kolekcijom dominirala su lamelizirana uska odijela, unikatni kaputi i baloneri s dominantno velikim gumbima. Nakit, modularne torbe, ravne i krute forme upotpunile su novu kolekciju.

Novu kolekciju dizajnerice Đurđice Vorkapić u romantičnom ambijentu Gornjeg grada pogledali su brojni poznati poput glumica Lane Gojak, Katarine Baban i Katarine Strahinić te bivše voditeljice Vanje Halilović koja je zablistala u jednostavnom outfitu. U tamnozelenoj haljini s pojasom u istoj nijansi u prvi je plan stavila vitke noge, a unatoč jesenskim danima još uvijek za izlaske bira sandale.

Linker
12. travanj 2024 02:02