Fendi.com
FENDI KOLEKCIJA

Ekskluzivna kolekcija luksuznih satova s detaljima od kristala

Dijamanti, aligatorska koža i kopče od 18-karatnog zlata sastavni su dio luksuznih satova koje je za talijansku kuću Fendi kreirala dizajnerica nakita Delfina Delettrez Fendi.

Talijanski brend lansirao je "capsule" kolekciju satova u suradnji s kćeri kreativne direktorice Silvije Venturini Fendi, koja je u kući zadužena za modne dodatke i mušku liniju. Linija nazvana "Policromia" inspirirana je Palazzo Della Civilta Italiana (Great House of Italian Civilisation), palačom u Rimu u kojoj je smješteno sjedište popularnog modnog brenda. Geometrijski izgled nadahnuo je mladu dizajnericu nakita, koja osobito obožava igru svjetlosti i sjene zahvaljujući brojnim svodovima zgrade.

Fendi

Ovo je prvi put da je dizajnerica nakita kreirala kolekciju satova za luksuznu kuću. Njezini modni dodaci sadrže švicarski mehanizam te okvir od dijamanata u kombinaciji s različitim poludragim kamenjem. Kupci će moći birati između modela sa zelenim poludragim kamenom malahitom ili lazulitom, kristalom azurnoplave boje, a u ponudi su i oni s detaljima od kristala tigrovo oko te crnog opsidijana. Remenje je napravljeno od kože aligatora, a sve je upotpunjeno 18-karatnim zlatnim kopčama. Satovi su pravi luksuz, a toliko i stoje - prodaju se po cijeni od 3000 pa sve do 8000 eura.

Linker
18. travanj 2024 14:52