očaravajuć prizor

Extravagant gala: Najbolja domaća moda ‘uhvaćena‘ u čarobnim fotografijama

Na fotografijama Zvonimira Ferine, oživjele su kreacije poznatih domaćih dizajnera poput malih bajki koje pričaju priču o nekim glamuroznim, boljim vremenima.

Modna manifestacija Extravagant Gala ovih je dana, šestu godinu za redom, trebala pretvoriti Guvernerovu palaču u najljepšu modnu pistu na Kvarneru. Epidemiološka situacija učinila je svoje, revija je otkazana, ali moda je još jednom pronašla svoj put.

image
Kayra Design
ZVONIMIR FERINA @ZFERINA

Extravagant Gala ove se jeseni vratila u nešto drugačijem, no opet posebnom izdanju. Snimljen je veliki modni editorijal uz podršku devet domaćih dizajnerskih brendova: LEI LOU by Alex Dojčinović, Boudoir, Elfs, Lusso Couture, Peperoncina design, Kayra design, Hero4Heroes, Showroom Antonela i Stehlik by Anja Stehlik.

image
Stehlik
ZVONIMIR FERINA @ZFERINA

Editorijal je snimljen u prostoru Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja, kao i perivoju koji ga okružuje. Domaća se moda sjajno uklopila u ambijent jedne od najljepših riječkih palača, što je na fotografije sjajno prenio Zvonimir Ferina.

image
Showroom Antonela
ZVONIMIR FERINA @ZFERINA

Da ne bi sve ostalo na fotografiji, pobrinuo se snimatelj i montažer emisije Extravagant, Željko Jurešić, koji je svu ljepotu haljina, lokacije i modela uspješno prenio u modnu video kampanju.

image
Hero4 Heroes
FOTOGRAFIJE: ZVONIMIR FERINA @ZFERINA

Svaki je stajling zaokružen sunčanim naočalama iz Ghetaldusa Rijeka, a novu kolekciju cipela predstavila je trgovina Karla.

Zaštitno lice editorijala je Ana Lea Janžić iz Talia Model agencije, za čiji se make up pobrinuo Daniel Domika, dok frizuru potpisuje Bin studio.

image
Peperoncina Design
ZVONIMIR FERINA @ZFERINA

Ovu lijepu modnu priču u suradnji lifestyle portala i tv emisije Extravagant i Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja kao najvažniji pokrovitelj podržao je dr. Vivian estetics – uz nadu da se već sljedeće godine vidimo u punom sjaju Guvernerove palače, uz puno gostiju, šušura, osmijeha i naravno - dobre mode.

Fotografije je snimo Zvonimir Ferina.

image
Alex Dojčinović
ZVONIMIR FERINA @ZFERINA

Linker
16. travanj 2024 18:58