Etna Maar
od prirodnih materijala

Haljine za ljeto iz domaće radionice: Zavirite u novu Etna Maar kolekciju

Dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik, dizajnerica koja stoji iz hrvatskog brenda Etna Maar upravo je na svjetlo dana iznijela novu kolekciju za tople dane koja će oduševiti mnoge zaljubljenice u modu i domaći dizajn!

'Stvarajući kolekciju razmišljala sam o nesputanosti i jednostavnosti odijevanja, o tome kako oblikovati nešto novo, a ostati vjeran svom kreativnom potpisu. Shvatila sam da je kreiranje poput plesa - koraci se ponavljaju, ali u drugom ritmu, tijelo dobiva novi izričaj, a emocije mijenjaju intenzitet u procesu nastajanja nove koreografije', rekla je Andrijana Subotić Pjajčik o nastanku kolekcije i modne kampanje kroz koju ju je prikazala.

Nova kolekcija stvarana je iz opčinjenosti tijelom, pokretom i plesom i nazvana 'Ples vjernosti'. Materijali koje Andrijana koristi prirodni su i ugodni tijelu u vruće ljetne dane, a boje su i klasične i trendovske – od bijele, preko sive sve do nezaobilazne crne te neodoljive zelene i strastvene crvene. Krojevi su razigrani, suvremeni i upečatljivi, a istovremeno prilagođeni slobodi pokreta. Osim u zagrebačkom dućanu, kolekciju možete kupiti i na web shopu brenda.

Linker
16. travanj 2024 04:40