Promo
CUBE SHOWROOM

Hrvatski brend Maks na velikom modnom predstavljanju u Parizu

U Parizu je nedavno održan CUBE showroom, a na njemu se prvi puta predstavila i zagrebačka dizajnerica Saša Maksimiljanović sa svojim brendom Maks.

CUBE je inovativna i multibrend showroom platforma osnovana od strane Philippea Natalija, osnivača N10 Showrooma, sa sjedištem u Parizu. Locirana u srcu utjecajnog Marais distrikta proteže se na čak 850 kvadrata te posjeduje mrežu od preko 6000 buyera dizajnerske i suvremene ženske odjeće, muške odjeće te butika modnih dodataka, concept dućana i robnih kuća širom svijeta. Traje 7 dana, a Saša se predstavila kolekcijom odjeće i nakita za sezonu jesen/zima 2017-2018.

Promo

CUBE se održava četiri puta godišnje, a nastao je na temelju znanja i resursa tima vodećeg pariškog showrooma N10 Showroom. Radi se o novoj i modernoj modnoj platformi koja pruža, ne samo prostor samog showrooma, već kompletnu organizaciju i tim posvećen razvijanju brenda. Upravo ta ideja pružila je Saši mogućnost za nove uzbudljive suradnje. S obzirom da je i sama vlasnica concept dućana Hysteria u Teslinoj 9, CUBE se pokazao kao izvrsna platforma za dolazak talentiranih stranih dizajnera u Zagreb.

Promo

Ubrzo će se u ponudi Hysterije naći prvi modeli grčkih dizajnerica nakita Theano Ravazoula-Potamianou i njenog brenda Aumorfia te Ioanna Liberta. One su prve dizajnerice s CUBE-a čiji će se asortiman od svibnja moći kupiti u Hysteriji, a nakon njih u pripremi je dolazak kolekcije torbi ukrajinskih i talijanskih dizajnera.

Promo

Stari Zagrepčani poznaju Maks kao jedan od prvih dizajnerskih dućana, točnije treći dizajnerski dućan u Zagrebu, koji je od samog početka oduševljavao izvrsnim dizajnom i vrhunskom kvalitetom. Obiteljsku tradiciju prije 13 godina preuzela je Saša Maksimiljanović, koja je tom spoju dizajna i kvalitete pridodala i jednu mističnu i avangardnu notu te uvela crnu kao zaštitnu boju brenda Maks.

Promo

Danas, 45 godina kasnije, taj isti Maks postoji i stvara te se širi van granica Hrvatske. Nakon pariškog CUBE-a, na redu je berlinski concept store Studio 183 u kojem će se naći aktualna MAKS kolekcija.

Promo

Linker
24. travanj 2024 11:58