MICHAEL TRAN AFP
Vintage look

I danas joj pristaje sjajno: Jada Pinkett Smith odjenula haljinu koju je nosila prije 20 godina

Američka glumica pridružila se poznatim damama koje su posljednjih tjedana na crvenom tepihu nosile kreacije stare i nekoliko desetljeća.

Američka glumica pridružila se poznatim damama koje su posljednjih tjedana na crvenom tepihu nosile kreacije stare i nekoliko desetljeća.

Nedavno smo pisali o tome kako smo u posljednjih nekoliko tjedana imali priliku vidjeti dominaciju vintage komada, bilo da je riječ o dolasku na premijere hit filmova ili biranju modnih kreacija za pojavljivanje na crvenom tepihu. Neke od najvećih svjetskih zvijezda poput Zendaye, Naomi Campbell i Anye Taylor-Joy tako su plijenile pažnju upravo spektakularnim kreacijama od kojih su mnoge nastale prije nego što su i one same stigle na svijet. Trendu nošenja vintage komada posljednja se pridružila Jada Pinkett Smith, američka glumica i supruga Willa Smitha koja je za pojavljivanje na LGBT Center Gali u Los Angelesu odabrala crnu strukiranu Alaïa haljinu s visokim prorezom, a riječ je o komadu koji je nosila prije čak 20 godina.Naime, radi se o haljini koju je 52-godišnjakinja nosila 2004. na Hollywood Film Festivalu u Los Angelesu.

image

Jada Pinkett Smith u vintage haljini staroj 20 godina

MICHAEL TRAN AFP

Look je dodano upotpunila parom crnih otvorenih salonki na petu i srebrnim statement nakitom, ali pažnju je ipak privlačila njezina vintage lepršava kreacija. Svojim se vintage outfitom glumica pohvalila i na svome Instagram profilu gdje je trenutno prati više od 11 milijuna ljudi.

image

Glumica je tu istu haljinu nosila 2004. na Hollywood Film Festivalu

LIONEL HAHN/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

"Iz garderobe sam izvukla Alaïa haljinu, istu onu koju sam nosila prije gotovo dvadeset godina", napisala je Jada ponosno objavivši fotografiju u efektnoj haljini koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Linker
23. svibanj 2024 14:27