Zara
ugrabite barem jednu

I torbice su na sniženju - 13 ideja za van i za svaki dan

Rasprodaje nas mame iz svih izloga, iza svakog ugla, ali i online. Koji god omiljen način vašeg šopingiranja bio, ne zaboravite svojoj garderobi dodati i barem jedan modni dodatak u obliku torbice koja će se uklopiti u vaše nove modne komade.

Ako ste pola zime patili za nekom od torbica koje su s novim kolekcijama stigle u lance ulične mode, a bila vam je preskupa, vrijeme je da drugu polovicu zime šećete s njom - na ramenu. Kako bismo vam barem malo olakšali potragu za savršenom torbom, ako već nemate zacrtani model, donosimo vam 13 ideja odnosno torbica svih veličina i oblika, ali i poprilično nižih cijena nego što je to bilo prije sniženja.

Kao što to trenutačno biva u svijetu odijevanja, tako je i s modnim dodacima - gotovo sve je dopušteno, i sedamdesete, i devedesete, i posljednje desetljeće, dok god to izgleda - moderno dobro. Tako su nam na izbor manje torbe od brušene kože s resicama, torbice koje se nose oko struka, ruksaci, ali i vječna klasika u luksuznoj boji konjaka ili crnoj, sa zlatnim detaljima. Donosimo izbor iz naših dućana:

Linker
19. travanj 2024 09:22