Damjan Tadić / CROPIX
bipa fashion.hr

Ivica Skoko oduševio novom dramatičnom kolekcijom haljina

Dramatična, glamurozna revija haljina koje potpisuje majstor visoke mode Ivica Skoko, oduševila je u srijedu navečer posjetitelje druge večeri tjedna mode Bipa Fashion.hr.

Revija domaćeg dizajnera Ivice Skoke oduševila je posjetitelje Bipa fashion.hr-a kombinacijom bogate kolekcije i minimalističke piste, kojom su dominirale Skokine manekenke poput boginja u dugim večernjim haljinama. Dramatičan dojam večernjih haljina pojačale su frizure i makeup po kojima je Skoko poznat, a koje su poput ukrasa na njegovima haljinama dale poseban potpis reviji. Crna je i dalje omiljena boja jednog od najpoznatijih i najuglednijih dizajnera naše modne scene, no ovog puta Skoko je u kolekciju uvrstio i nekoliko modela u boji kože i dimno sive, kao stvorene za zaljubljenice u punokrvnu feminiziranost.

Naglašena ženstvenost i suptilna provokativnost predstavljene su kroz toalete i haljine s prozirnim elementima, dok su tračak glamura prizvali modeli u kolekciji ukrašeni svjetlucavim modnim dodacima. Pri kreiranju nove kolekcije Skoko je imao viziju snažne žene koja ne pristaje na kompromise, posebno ne u pitanju luksuzne mode. Ta žena ponosno i profinjeno nosi svaki komad dizajnerske odjeće.

Linker
18. travanj 2024 21:19