MATRIXPICTURES.CO.UK/MATRIX/PROFIMEDIA
žuto/sivi svijet

Jedna optimistična, druga ‘čvrsta‘ poput stijene: PANTONE izbacio dvije boje za 2021. godinu

Za 2021. godinu brend PANTONE pripremio je čak dvije nijanse koje donose priču o braku boja, optimizmu, stabilnosti i nadi za bolje sutra.

Za 2021. godinu brend PANTONE pripremio je čak dvije nijanse koje donose priču o braku boja, optimizmu, stabilnosti i nadi za bolje sutra.

Svake godine s velikim iščekivanjem očekuje se boja koju će PANTONE predstaviti kao najvažniju boju za nadolazeću godinu.

Nakon vibrantne koraljne, koja je vladala 2019. godinom, 2020. bila je u znaku pomalo predvidljive, klasične plave, a za 2021., u koju svi polažemo velike nade, slavni je proizvođač boja odabrao čak dvije nijanse, koje nose važnu priču.

To su PANTONE 17-5104 Ultimate Gray + PANTONE 13-0647 Illuminating, dvije nezavisne boje, koje predstavljaju sve što si želimo u nadolazećih 12 mjeseci.

image
PANTONE boje za 2021. godinu
PRESS FOTO

Siva boja predstavlja snagu i praktičnost, dok vedra žuta nijansa predstavlja optimizam, toplinu i vjeru u neko bolje sutra.

"Brak ovih boja donosi priču o snazi i nadi, koja je umirujuća i koja uveseljava", poručuju iz PANTONEA.

Ljudi pokušavaju pronaći način da smognu energiju i snagu kako bi prevladali ovo nesigurno doba, a mnogi se sve više okreću sebi i unutarnjim vrijednostima. Boje stijene i zrnca pijeska na plaži vodit će nas na putovanje u budućnost kakvoj se nadamo.

image
ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK

Dvije izuzezno nosive nijanse

Kad su moda i ljepota u pitanju, ove dvije nijanse fantastično će se nadopunjavati. Siva sjenila i žuti tuševi za oči uzburkat će vašu predvidljivu rutinu, a žute haljine fantastično pristajati uz sive čizme i torbicu, ili barem, nakit od srebra.

Što se interijera tiče, razmislite o sivim zidovima s uokvirenim citatima sa žutim akcentima, ili kombinaciji sive sofe i iskričavo žute fotelje.

Linker
27. travanj 2024 04:58