Foto: www.ball-pages.com
ŠPANJOLSKI BREND

Jedne savršene ljetne espadrile

Da su espadrile idealna ljetna obuća nije novost. Ali kada vidite model od konoplje s potpisom španjolskog brenda Ball Pagès podsjetit ćete se koliko ih volite.

Španjolska dizajnerica Gemma Serra Vila je 2013. godine osnovala brend espadrila rađenih od konoplje koje su u ovih tri godine na tržištu pronašle put do ormara brojnih dama diljem svijeta. Jednostavnog dizajna, lagane i originalne, Ball Pagès espadrile su idealan model za ljeto; bilo da se radi o odlasku na plažu ili noćnoj ljetnoj šetnji. U svakom slučaju utjelovljuju ideju ljeta; lagano i opušteno!

Dizajnerica se inspirirala španjolskom tradicijom odnosno plesnim cipelama koje originalno potječu s otoka Ibize. Kako voli naglašavati prilikom predstavljanja svog brenda; jednostavan etno element je pretvoren u moderan modni dodatak. Rade se ručno od konoplje, a bojaju prirodnim bojilima te se u njihovoj proizvodnji u potpunosti poštuju tradicionalne tehnike. Nedavno je objavljena kolekcija za nadolazeće ljeto, a u našoj fotogaleriji pogledajte nama najdraže modele.

Linker
19. travanj 2024 23:15