Profimedia, AKM-GSI
Svi žele biti kao ona

Jennifer Lopez u rekordnom roku rasprodala vruću crvenu minicu

Crvenu haljinu koja se prodaje po cijeni od 170 eura, obožavateljice su razgrabile nakon što je Jennifer objavila fotografiju na Instagramu.

Slavna pjevačica Jennifer Lopez, trenutno boravi u Las Vegasu gdje i ove godine nastupa u sklopu turneje "All I have".

Zgodnoj 48-godišnjakinji travanj je popunjen nastupima u casinu Planet Hollywood, gdje će nastupati svake večeri do 21.travnja, a zatim napraviti kratki predah do 18. svibnja.

Show u trajanju od 90 minuta pun je hitova slavne pjevačice, plesa i glamura, a za raskošnim kostimima ne zaostaje ni scenografija - J.Lo pleše po stepenicama punim kristala Swarovski a s plesačima ulazi i na vlak broj 6 (kojim se iz Bronxa vozila na audicije). Show su došli pogledati i brojni celebrityji poput Justina Biebera, Jessice Albe, Kim Kardashian West, Ashtona Kutchera i Mile Kunis, a za svaki se nastup traži karta više, premda nisu nimalo jeftine.

Nakon svakog nastupa zanosna Lopez odijeva glamurozne haljine i pozdravlja najsretnije fanove, a proteklog je tjedna zablistala u minici koja se u samo nekoliko sati rasprodala iz dućana u kojem ju je kupila.

A post shared by JLo Follows (@jlozone) on

Atraktivna pjevačica na Instagramu je objavila fotografiju u crvenoj mini haljini s dugim rukavima koja joj fantastično stoji, a fanovima nije trebalo dugo da otkriju kako je riječ o minici iz dućana House of CB, koji obožava i Beyonce.

House of Fraser

Crvena drapirana haljina koja se prodaje pod imenom 'Dauphine' i cijeni od 170 eura planula je iz online trgovine britanskog brenda House of CB, a J.Lo je još jednom pokazala kako i na pragu pedesetih s ponosom može nositi minice i titulu celebrity trendseterice.

Linker
18. travanj 2024 05:32