Profimedia, KCS Presse
INSPIRACIJA

Jer jedan nije dovoljan: Olivia Palermo promijenila čak četiri outfita u jednom danu

Američka trendseterica zna da je najveći fijasko pojaviti se dvaput u istom outfitu pa se zato u samo jednom danu preodjenula čak četiri puta.

Američka trendseterica zna da je najveći fijasko pojaviti se dvaput u istom outfitu pa se zato u samo jednom danu preodjenula čak četiri puta.

Stilistica Olivia Palermo (31) rijetko kada griješi sa svojim modnim odabirima. Amerikanka jednako dobro nosi high street brendove, ali i luksuzne modne komade pa često kombinira odjeću pristupačnog brenda Topshop s onom od nekoliko stotina dolara kuće Valentino. Ipak, ovog puta je privukla pozornost jer je u samo jednom danu čak četiti puta mijenjala stajling - i to od glave do pete.

Iako inače često "reciklira" odjevne predmete koje ima u ormaru, za Tjedan mode u Parizu zna da se prati svaki njezin "modni" korak pa si ne želi priuštiti da na različita događanja dođe u istom outfitu. Za praćenje manjih revija odabrala je ležernije outfite: kožnate hlače u kombinaciji s ružičastim satenskim sakoom i gležnjačama, dok je za drugi izlazak odabrala iste te hlače, ali u kombinaciji sa sivom majicom i military kaputićem.

Olivia Palermo attending the Paul and Joe fashion show in Paris on October 03 2017 as part of the Paris Fashion Week.
//HAEDRICHJM_015JMH/Credit:Jean-Marc Haedrich/SIPA/1710040850, Image: 351757096, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Sipa Press
Profimedia, TEMP Sipa Press

Profimedia, Spread Pictures

Za reviju modne kuće Miu Miu odabrala je elegantniju kombinaciju, ali se ovog puta poigrala krojevima i bojama: asimetričnu suknju plavo-narančaste boje kombinirala je s narančastom dolčevitom te zelenim cipelama s remenčićima oko gležnja. Kako bi cijelom outfitu dodala malo šika, preko ramena je prebacila crno-ljubičastu krznenu stolu.

PARIS, FRANCE - OCTOBER 03: Olivia Palermo attends the Miu Miu show as part of the Paris Fashion Week Womenswear Spring/Summer 2018 on October 3, 2017 in Paris, France., Image: 351741247, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, KCS Presse
Profimedia, KCS Presse

Na kraju dana Olivia je zablistala u jednostavnom outfitu u kojem je glavnu ulogu imao zeleni kaput od tvida s upečatljivim uzorkom na rukavima i ljubičastim krznenim ovratnikom.

PARIS, FRANCE - OCTOBER 03: Olivia Palermo and  Johannes Huebl attend the Moncler Gamme Rouge show as part of the Paris Fashion Week Womenswear  Spring/Summer 2018 on October 3, 2017 in Paris, France.  (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)
Getty Images

Linker
20. lipanj 2024 05:27