DANIJEL GALIć
Duga predbožićna subota

Kapsule kolekcija svečanih haljina: Nives Ivanišević i Jelena Glišić u slatkim ELFS mukama!

Kako se kalendarska godina bliži svome kraju polako već donosimo novogodišnje odluke, no prije nego ispratimo staru godinu ostaje nam još izabrati kombinaciju za predstojeće blagdane.

Kako se kalendarska godina bliži svome kraju polako već donosimo novogodišnje odluke, no prije nego ispratimo staru godinu ostaje nam još izabrati kombinaciju za predstojeće blagdane.

ELFSi ne dvoje oko izbora ljepotica za najnoviju blagdansku kampanju. "Obje su nam već bile zaštitna lica, veže nas prijateljstvo i poslovna suradnja, pa se nametnulo pitanje što je bolje od jedne zgodne brinete, nego dvije prezgodne brinete!"

Omiljeni domaći modni dvojac ELFS vam predstavlja svoju kapsule kolekciju svečanih haljina u kojima možete zablistati poput prelijepih voditeljica Jelena Glišić i Nives Ivanišević bez obzira na prigodu.

image

ELFS KAPSULE KOLEKCIJA

DANIJEL GALIć

Blagdani su sjajna prilika kada se konačno možete dotjerati, a Ivan i Aleksandar predlažu da se odlučite za vamp glamurozni izgled za koji su pripremili više modela dugih raskošnih svjetlucavih haljina:

Dizajneri sofisticirano spajaju ženstveni dekolte i hrabar prorez s opuštenim ali istodobno naglašenim ramenima u boji šampanjaca, a haljina dolazi i u popularnoj boji rozog zlata.

Najglamuroznija haljina u kolekciji je ona dugih rukava i naglašenih ramena s efektnim prorezom neobične teksture koja je prekrivena raznobojnim šljokicama koje se efektno presijavaju u svim bojama spektra.

image

ELFS KAPSULE KOLEKCIJA

DANIJEL GALIć

Posebno su upečatljive haljine s uzdužnim srebrnim prugama koje se izmjenjuju s crnim transparentim linijama i tako izdužuju figuru, a dolaze u dvije varijante, Jelena nosi model s dekolteom, kratkim opuštenim rukavima, naglašenim strukom i visokim prorezom, dok je haljina na Doris golih ramena i komotnijeg kroja, no može je se lako pomoću upečatljivog remena stilizirati tako da se naglasi struk.

Ukoliko ste ipak za decentniju varijantu pripremili su haljine midi dužine, donjeg dijela na preklop s naglašenim strukom i ramenima koje dolaze u verziji od baršuna i brokata.

image

ELFS KAPSULE KOLEKCIJA

DANIJEL GALIć

Romantičarima nude chic midi fluidnu haljinu s puf volanom golih ramena s mašnom koja se veže oko vrata.

Za najluđi provod Elfsi predlažu najodvažniju haljinu od lamea sa efektom disco kugle koja siluetom prati linije tijela, naglašava obline te pršti samouvjerenošću i seksipilnošću.


Posebnu pažnju treba obratiti na Elfs dizajnerske cipele koje dolaze u tri modela od visokokvalitetnih materijala i vrhunske izrade!

image

ELFS KAPSULE KOLEKCIJA

DANIJEL GALIć

Bezvremenske klasične salonke i elegantne polusalonke dolaze u nude i crnoj boji na dvije različite visine potpetice, dok svečane minimalističke sandale sa tankim remenčićima dolaze u nude, zlatnoj i srebrnoj boji. Svi modeli dolaze sa upečatljivim kopčama koje se mogu skinuti te tako pokazati i svoje drugo lice.

Nives, Jelena, Ivan i Aleksandar jednoglasno se slažu oko izjave: Kako smo se svi poželjeli druženja i kako smo se sjajno zabavili na snimanju u predivnom ambijentu... što se vjeruju vidi i na fotografijama!

image
DANIJEL GALIć

Bez obzira za koju se kombinaciju odlučite ne zaboravite blagdane provesti u dobrom društvu i nemojte dopustiti da vas zasjeni božićno drvce!

Ovom kampanjom ELFS-i se nadaju kako će izbor vaše svečane odjevne kombinacije biti jedina slatka muka ovih blagdana!

image
PRESS

Već tradicionalno u prosincu i ove godine 18. prosinca. 2021. ELFS webshop i ELFS trgovine u Zagrebu, Rijeci i Splitu organiziraju predbožićnu dugu subotu!

Samo taj dan shoppingirajte od 9 do 20 sati uz popuste od 30% na aktualnu kolekciju i do 70% na prijašnje kolekcije!!!


Modeli iz nove ELFS kapsule kolekcije dostupni su u ELFS trgovinama u Zagrebu, Splitu i Rijeci te online na ELFS web shopu.

image

ELFS KAPSULE KOLEKCIJA

DANIJEL GALIć
Linker
12. lipanj 2024 05:11