YSL Instagram
Otišao u modne vode

Keanu Reeves novo je zaštitno lice jednog od najvećih modnih brendova

Samozatajni Keanu Reeves, kojeg ćemo uskoro gledati u trećem nastavku plaćenog ubojice Johna Wicka, krenuo je u modne vode. U najnovijoj kampanji za Yves Saint Laurent pojavio se u misterioznom izdanju i pokazao da mu uloga modela itekako dobro stoji.

Godinu dana nakon što se glumac Keanu Reeves (54) pojavio u nekoliko reklama tvrtke za izradu web stranica SquareSpace, modni mogul Yves Saint Laurent angažirao ga je kao novo lice svog brenda. Zvijezda filmova "John Wick" napravila je i prvu kampanju s YSL-om u kojoj izgleda baš poput spomenutog lika - dugačke crne kose i ozbiljnog izraza lica.

YSL Instagram

Osim elegantnog odijela i sunčanih naočala, Reeves se na prvim fotografijama za kampanju, koju potpisuje David Sims, pojavio i u ležernom izdanju s dvije kožne jakne, trapericama i zanimljivom točkastom košuljom. Inače ljubitelj motora, glumac je 2012. osnovao tvrtku za izradu motora Arch Motorcycle pa mu ovaj rokerski look itekako odgovara i nije se teško snašao u ulozi modela.

YSL Instagram

Dio ove kolekcije za muškarce za jesen/zimu 2019. sasvim je nešto drukčije od nedavne YSL revije s odjećom i modnim dodacima koji svijetle u mraku. Samozatajnog Reevesa uskoro ćemo moći gledati u trećem nastavku filma o plaćenom ubojici Johnu Wicku koji mu itekako leži, a čeka ga i još nekoliko projekata poput "Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw", "Priča o igračkama 4" te "Always Be My Maybe".

YSL Instagram

Reeves, inače najpoznatiji po ulozi Nea u "Matrixu", prilično je tajanstven o privatnom životu i to nakon tragedije koja mu se dogodila u vezi s glumicom Jennifer Syme. Nakon što je postigao svjetsku slavu s Matrixom, on i Jennifer su izgubili dijete, što je glumca potpuno shrvalo pa se povukao u sebe i odgodio sve projekte. Iako je izjavio da ne želi djecu niti ozbiljnu vezu, prije nekoliko mjeseci snimljen je u društvu misteriozne prijateljice na Beverly Hillsu, no nije otkriveno radi li se o novoj ljubavi.

Linker
25. travanj 2024 12:42