Zsa Zsa i Damir Kedžo
 Promo
nova sunčana kolekcija

Kedžo i Zsa Zsa ne mogu bez jednog modnog dodatka: Već su odabrali svoje favorite za iduću godinu

Mlade hrvatske pjevačke nade nisu odoljele isprobati novitete u svijetu sunčanih naočala. Ljubitelji ovog modnog dodatka isprobali su vodeće trendove za sljedeću sezonu i pronašli svoje favorite.

Talijanski brend De Rigo Vision predstavio je nove linije modnih brendova Police, CH Carolina Herrera, Furla, Converse i Fila za nadolazeću sezonu proljeće/ljeto 2020. godine.

Jelena Žnidarić - Zsa Zsa, Damir Kedžo, Marko Kutlić, Jure Brkljača, Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević bili su prvi koji su otkrili novosti iz najnovije DeRigo sunčane kolekcije. Posebno su zapaženi bili modeli nastali u suradnji s Lewisom Hamiltonom te sportskim brendom FILA.

Promo
Damir Kedžo

Promo

Utjecaj devedesetih prisutan je i u trendovima kod sunčanih naočala, pa je nova Police kolekcija inspirirana baš tim dobom, uz naglasak na detalje poput zakovica i šljokica. Ovalni okviri u rock stilu rađeni su za sve ljubiteljice odvažnih modnih detalja, a obli okviri u vintage stilu glavni su adut za sve ljubiteljica ženstvene klasike.

Promo
Marko Kutlić i Jure Brkljača

Carolina Herrera kolekcija za novu sezonu naglašava eleganciju u kombinaciji s inovativnim materijalima, dok ih Furla u novoj kolekciji koristi uz dozu efektne ženstvenosti. Kolekcija obiluje odvažnim okvirima od acetata bisernog efekta s fluorescentnim detaljima.

Promo

Promo

Ljubitelji Converse brenda će za sebe pronaći okvire koji donose sinergiju stila i sporta te je kolekcija nadahnuta vinatge stilom - ističu se unisex okviri s dvostrukim mostom, kao i modeli s predimenzioniranim i podebljanim okvirima. Fila također spaja sport i stil s elementima brenda i kreirane su u duhu suvremene ulične mode.

Promo
Zsa Zsa i Damir Kedžo

Linker
19. travanj 2024 01:37