Petra Mrša
Lookbook za jesen/zimu 2016./2017.

Ključni zimski komadi po preporuci modnog dvojca KLISAB

Novim lookbookom KLISAB, jedan od najzanimljivijih mladih brendova hrvatske modne scene, predstavlja svoju najodvažniju kolekciju do sada, koja zadržavajući prepoznatljiv stil ovog modnog dvojca, unosi iznenađujuće novitete s kojima nastavlja graditi svoju uspješnu modnu priču.

Novim lookbookom KLISAB, jedan od najzanimljivijih mladih brendova hrvatske modne scene, predstavlja svoju najodvažniju kolekciju do sada, koja zadržavajući prepoznatljiv stil ovog modnog dvojca, unosi iznenađujuće novitete s kojima nastavlja graditi svoju uspješnu modnu priču.

Mladi dizajneri Marko Šabarić i Tomislav Kliškinić, koji su ove godine osvojili prestižnu nagradu ELLE Style Awards u kategoriji Najbolji mladi dizajneri, u novoj sezoni predstavljaju svoju najodvažniju kolekciju do sada. Potpuno neopterećeni određenom temom, nego isključivo vođeni vlastitom željom za kreiranjem određenog komada, u novoj kolekciji su, za razliku od svojih prethodnih uspješnica, inspiraciju pronašli u materijalima i u njihovoj različitoj teksturi.

Petra Mrša

Prevladavaju štofovi različite debljine, baršun, keper, kuhana vuna, umjetno krzno, eko koža, felpa i velur. Kad je kolorit u pitanju, dominira crna boja i različite nijanse sive i srebrne, dok su oker, smeđa i zlatna unijele pomalo neočekivane trenutke.

Petra Mrša

"Svake sezone se trudimo pomicati vlastite granice dizajniranja. Ovo je kolekcija koju smo radili najduže do sada, te smo bili najslobodniji u njenom stvaranju. Promišljali smo o svakom komadu tako da jasno prezentira naš dizajnerski potpis, ali smo i osluškivali potrebe naših klijentica, te su nam one, kao i do sada bile najveća inspiracija u radu. Stvaranje nove kolekcije bio je izazov, ali budući da nam je do sada sama inspiracija često nametala tok kolekcije i ponekad nas sputavala, stvaranje novih komada išlo je posve prirodno i neopterećeno te smo samim time u kreiranju bili dosta slobodniji. Ova kolekcija i dalje je povezana, svaki odjevni komad ima jasno definirano mjesto u njoj, ali nam taj izbor nije bio uvjetovan samom inspiracijom", istaknuli su dizajneri.

Petra Mrša

Upravo taj fokus na svaki pojedini komad istaknut je i u novom lookbooku koji je u potpunosti lišen suvišnih detalja, posve minimaliziran i pročišćen. Ispred objektiva Petre Mrše stali su modeli Ingrid S. i Mirijam S. (agencija Talia Model), dok uspješnu suradnju nastavlja Branka Trohar (Boye by BBK) koja je i ovaj put bila zadužena za frizuru. Make up, kao i do sada potpisuje Petra Sever, uz asistenciju Nine Pejnović, dok je asistent snimanja i stiliziranja bio Aleksandar Selak.

Petra Mrša

Osim kaputa, koji su se u samo par sezona nametnuli kao jedan od zaštitnih znakova ovog brenda, duge suknje, oversized dolčevite, hlače visokog struka, dugi prsluci i haljine čine okosnicu nove kolekcije. Osim statement komada, pažnju u novoj kolekciji svakako privlači i igra s klasičnim pepita uzorkom, koji s KLISAB potpisom zadržava svoju bezvremensku moć, ali dobiva svojevrsnu drsku i trendi notu. Neizostavna ponuda su i prepoznatljive KLISAB torbe koje su u novoj sezoni, između ostalog, ukrašene umjetnim krznom.

Novu kolekciju možete potražiti u KLISAB showroomu (Nova Ves 84, Zagreb), a svoj dolazak najavite putem službene Facebook stranice ili na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Linker
14. lipanj 2024 17:26