Za žene i muškarce

Kolekcija stvorena za putoholičare: Uz malo mašte vodi nas na egzotična putovanja

Mauro Massarotto predstavlja svoju najzabavniju kolekciju do sada koja u nama budi asocijacije na nešto neobuzdano i divlje.

U svojoj najnovijoj Sheriff & Cherry EDITION 2 kolekciji za sezonu jesen-zima 2020/2021. sheriffov kreativni mastermind Mauro Massarotto vodi nas na dobro poznatu destinaciju; onaj jedan omiljeni klub koji rado posjećujemo s prijateljima, mjesto koje nas, baš poput kolekcije same, ispunjava osjećajem ugode i koje nas, svojim izblijedjelim uspomenama, potiče na maštanje i u mislima odvodi na neka daleka i egzotična putovanja.

image
Sheriff & Cherry EDITION 2
SOL BELA
image
Sheriff & Cherry EDITION 2
SOL BELA

Razigrane resice i upečatljivi uzorci bude u nama asocijacije na nešto neobuzdano i divlje, dok nas ribička jakna, čijoj se funkcionalnosti nježno suprotstavlja teški frotir, podsjeća da praktičnost nije uvijek ključna. Isto vrijedi i za jakne u stilu popularnih koledžica koje su izvezene prepoznatljivim amblemom brenda "S & C", a koji upućuje kako su od lige ipak važniji prijatelji.

Kolekcija namijenjena muškarcima i ženama protkana je bogato izvezenim motivima poput trešanja i palmi koji služe kao podsjetnici na neka dobra stara vremena.

Upravo su dobri osjećaji spona koja spaja naše misli, a ona se direktno manifestira u detalju špage, prepoznatljivom lajt motivu brenda, koji je poput poveznice provučen kroz veliki dio kolekcije.

image
Sheriff & Cherry EDITION 2
SOL BELA
image
Sheriff & Cherry EDITION 2
SOL BELA

U kolekciji ćete pronaći i kućne ogrtače i jakne, no što god da ogrnete i kamo god da vas put ponese, osjećat ćete toplinu doma. Sheriff & Cherry pokazuje da, čak i u vremenima koja su obilježila ograničenja, putovanje nikada ne prestaje, a njihova kolekcija je tu da vas odvede na put.

image
Sheriff & Cherry EDITION 2
SOL BELA
Linker
19. travanj 2024 01:56