Baš je cool!

Ljubav je ljubav: Nova ELFS kampanja ‘digla buru‘ na društvenim mrežama

Dizajneri Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić, poznati kao dvojac ELFS, još jednom ističu važnost prihvaćanja različitosti i svih oblika ljubavi. A najbolja prigoda za to je Valentinovo za koje su pripremili posebnu pogodnost.

Iako je mnogima prva asocijacija na Valentinovo zaljubljeni par koji si poklanja crvene ruže i medeke, ovaj dan, koji slavimo svake godine 14. veljače, znači puno više. On ne simbolizira samo ljubav između muškarca i žene, već sve oblike ljubavi - između dvije žene, dva muškarca, ljubav prema sebi, obitelji, prijateljima, braći, sestrama...

Osim svakodnevnog iskazivanja pažnje, lijepih riječi, poljubaca prema voljenoj osobi, Valentinovo je dan kada nekome posebnom privrženost možemo iskazati i kroz vrijedne poklone. No, tko kaže da ti pokloni moraju biti bombonijere i cvijeće? Kad malo bolje razmislite, oni jesu lijepi, ali su već pomalo isfurani.

Dizajneri dvojac iza brenda ELFS, Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić, osmislili su odličnu kampanju povodom Valentinova koja slavi ljubav kao takvu i nije ograničena tradicionalnim obrascima.

Slavite ljubav!

Naime, u sklopu kampanje "Ljubav je ljubav: Pola meni, pola tebi" domaći brend nudi pakete donjeg rublja za parove i to s 50 posto popusta na kombinacije dva para ženskog, muškog ili kombinacije ženskog i muškog donjeg rublja.

Čitajte i: Moćna suradnja Elfsa i Ivane Mišerić: 'Kolekcija stvarana srcem za različite ljude'

image
Ivana Mišerić u kampanji "Power of difference".
DANIJEL GALIĆ ZA ELFS

ELFSI su već nekoliko puta kroz svoje kampanje promicali poruku da je različitost dobra i prihvatljiva te da su svi oblici ljubavi također dobrodošli i treba ih slaviti. Prošlog ljeta izbacili su kolekciju "Power of difference" koja progovara o aktualnoj situaciji u svijetu i da nas različitost i ljubav spaja te potiče na rast. Glavna zvijezda kampanje bila je radijska voditeljica Ivana Mišerić.

Stoga, ovog se Valentinova vi i vaša najdraža osoba počastite kompletom donjeg rublja koje ćete, sigurni smo, iskoristiti na pravi način. Popust vrijedi za kupovinu rublja putem webshopa, a prilikom zaključivanja kupnje na webu upišite kod: VALENTINOVO.

Linker
18. travanj 2024 14:45