Lucija Lungomer
 Mario Poje
DETALJI ČUDA RADE

Lucija Lugomer zna kako crnu kombinaciju učiniti zabavnom: Torbica privlači pozornost, ali hlače su hit

Iako se posljednjih mjeseci povukla sa scene pa je ne viđamo tako često, najpoznatiji hrvatski plus-size model nije mogla proći neopaženo u kinu gdje je pratila posljednji nastavak holivudske uspješnice.

Kao jedna od onih koja se na našim prostorima prva istaknula kao Instagram influencerica i plus-size model, Lucija je na društvenoj mreži i dalje aktivna, no način komunikacije je promijenila, a samim time i pristup prema medijima u kojima se želi što manje eksponirati.

Ipak, pojavom na javnim događanjima Lucija i dalje plijeni pažnju pa je tako bilo i na premijeri filma 'Osvetnici: Završnica'. Za ovaj event izabrala je modnu kombinaciju koja se istaknula zbog nekoliko detalja - iako je riječ o crnom outfitu, on nije bio nimalo dosadan.

Mario Poje
Lucija Lungomer

U posljednje vrijeme popularnost kradu trapez hlače, a model koji je nosila Lucija posebno je upečatljiv zbog šljokica pa je prigodan za svaku večernju prigodu te se nakon kina manekenka mogla uputiti i u izlazak. Uz hlače visokog struka Lucija je nosila jednostavni crop-top preko kojeg je prebacila sako, a crvena torbica bila je 'točka na i' koja je začinila jednobojni look, zajedno s bisernim okruglim naušnicama, ovosezonskim favoritom svake trendseterice kada je nakit u pitanju.

Uspješna franšiza Marvelovih Osvetnika došla je do svog kraja - na platnu su u utorak navečer poznati s naše scene premijerno gledali završni obračun Osvetnika i zlikovca Thanosa. Tko je sve među prvima pogledao dugoočekivani nastavak, pogledajte u galeriji.

Linker
19. travanj 2024 00:03