od cipela do haljina

Luksuzna jesen: Zarina nova kolekcija donosi komade koji izgledaju kao da nose dizajnerski potpis

Limitirana kolekcija stigla je na police Hrvaticama omiljenog high street brenda i nije razočarala. Jesenska kolekcija puna je raskošnih haljina, kombinacija materijala i elegantnih silueta za profinjenu modnu jesen.

U trgovinama i na web shopu španjolske Zare dostupni su komadi iz limitirane jesenske kolekcije. Raskošna i elegantna kolekcija donosi luksuzne komade koji izgledaju kao da nose dizajnerski potpis, ponajviše torbice i cipele na petu koje kombiniraju čipku, kroko uzorak i vezice. Izdvojili smo nama najupečatljivije modele.

Haljine koje sežu do gležnja nameću se kao izbor za večernji izlazak ili svečanost. Bogate jesenske boje u kombinaciji sa satenskim materijalom čine profinjene modele uglavnom dugih rukava i mašne koja se veže oko vrata, a u struku su istaknute ukrasnim remenom u zlatnoj boji.

Haljine Zara, svaka 699,90 kn

Cipele na petu su u fokusu kolekcije koja odiše starinskim štihom, kao da su se komadi nalazili u bakinom ormaru. Vintage look pomješan je s onim modernim, a uzorak krokodilske kože ostavlja dojam luksuznog komada. Kroz cijelu kombinaciju prevladavaju zagasiti tonovi poput crvenih, bordo, smeđih i petrolej zelenih. Modne klasičarke odabrat će model od crne glatke kože, a za modne avanturistice tu su modeli s kombinacijom kože aligatora i crne čipke.

Zara salonke, svake 799,90 kn

Kao i cipele, torbice također zrače "grandma stilom". Mini modeli sa zlatnim lancem i detaljima ukrašeni su kroko detaljima, a neki modeli retro oblika dodatno su podignuti svilenim marama s uzorkom lanca.

Zara torbice - mini crvena torbica 299,90 kn, crvena torbica s maramom, 299,90 kn, žuta torbica, 449,90 kn, crna torbica 549,90 kn

Linker
23. travanj 2024 21:31