ready-to-wear

LuLu Couture kolekcija lišena nepotrebnih detalja i kiča

Iz kreativne modne radionice brenda LuLu Couture stigla je nova ready-to-wear kolekcija za ženu koja preferira jednostavnost, eleganciju i profinjenost. LuLu Couture žena prije svega je nesputana, neopterećena i svoja, a ovoga proljeća zablistat će u romantičnim cvjetnim bluzama, statement bijelim košuljama i ženstvenim haljinama. Svaki komad priča neku svoju priču dok zajedno čine savršenu modnu sinergiju, dajući svakoj ženi priliku da se osjeća zadovoljno i zavodljivo u svojoj koži.

Slijedeći svoju viziju i filozofiju Martina Tutić kroz novu kolekciju je ispričala modnu priču koja tako savršeno prati ženu u njezinom lifestyleu stavljajući u fokus njezinu energiju i unutrašnju ljepotu. Jednostavni modeli, koje posebnim čine detalji poput zanimljivih proreza, finih volana i zavodljivih mašna, s lakoćom se iz dnevnih transformiraju u večernje komade te se lako sljubljuju sa svakom figurom dajući joj dodatnu dozu senzualnosti. Lišena nepotrebnih detalja i kiča, svaka kreacija istovremeno je jednostavna i poželjna.

"Udobnost, nosivost i kvaliteta materijala stavljaju se na prvo mjesto u svakoj našoj modnoj priči, jer ne vidim smisao u lijepom komadu odjeće koji mogu isključivo gledati i diviti se njegovoj estetici. Stvaram odjeću za žene koje vole izgledati dobro, a nemaju vremena ili ne žele trošiti previše vremena na to, te se istovremeno u njoj osjećati maksimalno ugodno“, istaknula je Martina.

Linker
24. travanj 2024 01:38