Belizar Valić
IK STUDIO IVICE KLARIĆA

Majstor muške mode za kraj godine predstavlja sofisticiranu i elegantnu kampanju

Pred sam kraj godine IK Studio nam predstavlja novu image kampanju, jednostavnu, sofisticiranu i elegantnu, kakav je zapravo i IK Studio muškarac. Kampanja predstavlja presjek must have komada iz posljednje kolekcije Ivice Klarića, idealnih za ovo blagdansko razdoblje. Zaštitno lice kampanje je mladi Alex Trbojević  iz agencije Sonic Models, a kampanja je nastala u produkciji  Belizara Valića, koji potpisuje i fotografiju.

Nove image fotografije definiraju i potvrđuju sve odlike brenda, kao što su dobra konstrukcija, najfinije tkanine i do savršenstva dovedena izrada, što je najuočljivije u odijelima koja su Klarićev svojevrsni trademark. Malim intervencijama u stylingu vizuala postignut je raspon od viktorijanskog gentlemana, preko američkog yuppia, pa sve do playboya iz St.Tropeza, što zapravo simbolizira univerzalnost, ali ne i uniformiranost Klarićeve odjeće i njezin već postignut status moderne klasike.

Belizar Valić

"U ovoj kampanji izdvojeni su određeni modeli koje svaki muškarac mora imati u svom ormaru. Radi se o klasičnim komadima kao što su fina košulja, prsluk, sako, kaput, hlače koji dizajnerskim potpisom dobivaju jednu sofisticiranost i elegantnost. Moderna klasika idealna za ovo blagdansko razdoblje prepuno zabave, izlazaka, božićnih domjenaka i proslava, te divnih kućnih druženja, objašnjava Ivica Klarić.

Belizar Valić

Više od 10 godina Ivica Klarić oduševljava javnost svojim iznimnim kolekcijama i kampanjama iz sezone u sezonu. Kreirajući i muške i ženske modele postajao je sve jača i zapaženija karika u hrvatskom modnom lancu. Zadnjih sezona okrenuo se kreiranju i izradi isključivo muških kolekcija te ga vrlo često nazivaju kraljem hrvatske muške mode. Poznat je po svojoj visokoj estetici, besprijekornom kroju te fenomenalnoj izradi po mjeri. Modeli koje prikazuje u najnovijoj kampanji dolaze iz njegove tri linije - poslovne IK linije za ozbiljnog muškarca, casual linije te IK STUDIO young.

Belizar Valić

U prvom planu su modeli koji se temelje na nepresušnoj engleskoj klasici, Ivičinom najdražem stilskom razdoblju. IK STUDIO Ivice Klarića nalazi se na adresi Teslina 12.

Belizar Valić

Belizar Valić

Belizar Valić

Belizar Valić

Linker
23. travanj 2024 18:36