Marko Grubišić
Decetan i romantičan

Minimalistička nova kolekcija Anite Dujić: 'Nose se slojevi nakita, poigravajte se'

Dizajnerica i model Anita Dujić predstavila je još jednu decentnu liniju nakita za one koji vole minimalizam. Posebnost ovog nakita leži u mogućnosti kombiniranja više različitih komada, bez da djelujete prenatrpano i kičasto.

Najnoviju Juno kolekciju nakita potpisuje hrvatska dizajnerica i model Anita Dujić koju će obožavati ljubitelji decentnog, minimalističkog nakita. Bilo da nosite samo jedan komad ili kombinirate više njih, Juno nakit uklapa se u svaki stajling i primjeren je svakoj prilici.

Marko Grubišić

"Ovo ljeto se nose slojevi nakita, da tako kažem. Svaki komad za sebe je decentan i samostalno nosiv, no ako se želimo baš istaknuti onda ih moramo naslagati više, bilo da je riječ o ogrlicama, prstenju ili narukvicama. Ovaj put me je inspirirao ležeran, pomalo boho, ljetni đir u kojem je sve dopušteno, te se rado poigravamo s kombinacijama. Vrlo pozorno osluškujem želje svojih kupaca, pa sam neke stare modele ponovila u malo drugačijim, poboljšanim verzijama" - rekla je Anita Dujić, koja je za promociju i ove kolekcije sama stala pred objektiv.

Juno nakit možete pronaći od 01. lipnja na novom web shop-u te u suvenirnici u Šibeniku "Kola Fjaka", kao i na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

Linker
22. travanj 2024 20:08