Žensko zajedništvo

Moćna kampanja posvećena obitelji! Naša proslavljena manekenka angažirala i trudnu sestričnu

Dizajnerica i manekenka Helena Šopar Zadro snimila je sa svojom sestrom Tamarom Rebić i članicama njihove obitelji modnu kampanju za potrebe brenda Sopar Collection.

"U želji da svaka fotografija projicira iskrenost, toplinu i ljubav, novu modnukampanju "Little things, great moments" sestra Tamara i ja snimile smo s prvim rođakinjama", priča dizajnerica i manekenka Helena Šopar Zadro (34) o snimanju nove kampanje koju je odradila za potrebe modnog brenda koji ima sa svojom sestrom Tamarom Rebić.

image
Tonka, Jana, Katja, Lota i Marta, kćerkice Heleninih i Tamarinih rodica, najviše su uživale u ulogama modela.
Josipa Uzelac

Rođakinja pripremila piknik, a u slasticama se uživalo nakon što je snimanje završilo

"Jedino po čemu se ovaj susret razlikovao od naših uobičajenih okupljanja u zagrebačkom naselju Odra, gdje imamo kuću, bilo je to što su ondje došli fotograf, šminker i frizer te činjenica da smo slastice koje je za piknik pripremila rođakinja Iva mogle jesti tek nakon snimanja", rekla je Helena, sretna što je u vrijeme kad je modna industrija u krizi uspjela lansirati zimsku kolekciju svog brenda, koji ima sa sestrom Tamarom Rebić.

image
U kampanju se uključila i jedna trudnica, Buga Madunić.
Josipa Uzelac

Kolekcija obiluje ručno rađenim vunenim vestala i haljinama

Riječ je o ručno rađenim vunenim vestama i haljinama jarkih i pastelnih boja, a kroz stvaranje je sestre Šopar vodila misao kako je obitelj uvijek najveći oslonac. Pokazale su to i kroz modnu suradnju koja najbolje oslikava svu ljepotu ženskog zajedništva.

image
Za šminku je na snimanju bila zaslužna Anamarija Delač, dok je frizure potpisao Mijo Majhen. Nokte je radila Maja Marušić iz salona Nokteraj, a slastice je potpisala Ivana Valičević iz restorana La Paloma. Sestre Šopar oduševljene su zbog sjajno obavljenog posla.
Josipa Uzelac

Čitajte i:

Fotografkinja, model i stilist u jednom! Kampanja kao self portret Helene Šopar Zadro

Spoj u koji se gledalo: Poznata manekenka na špici u haljini koji mnogi ne bi imali hrabrosti odjenuti

Linker
18. travanj 2024 15:10