Instagram
spoj mode i tehnologije

Modni dodatak budućnosti: Ova torbica će za vas nazvati taksi ili vas spasiti lošeg spoja

Bilo je samo pitanje vremena kada će i modni dodaci dobiti prijedlog 'pametni' i postati još jedan gadget koji čini život jednostavnijim. Budućnost živimo sada jer službeno postoje pametne torbice koje spajaju dvije naizgled nespojive stvari - tehnologiju i modu.

Ove torbice ne služe samo za stvari koje su nam potrebne već pomoću nje možete pozvati taksi, poslati SMS ili nazvati broj. Nastale su po ideji Tracey Hummel koja je predstavila brend luksuznih torbica pod imenom Bee & Kin.

Predstavljeno je pet različitih modela torbica koje su opremljene s dvije jedinstvene opcije - ugrađenom svjetiljkom koja olakšava pronalazak stvari u torbici i tipkom pomoću koje se možete povezati sa svojim mobitelom. Preko bluethoota mobitel i torbica se povezuju preko aplikacije pomoću koje zatim možete izvršiti razne funkcije poput naručivanja taksija, slanja poruka, puštanja glazbe, a možete i nazvati sami sebe, u slučaju da se želite izvući s nekog lošeg sastanka ili spoja, sa jednostavnom pritiskom tipke. Ako ne možete pronaći mobitel, pomoću torbice možete aktivirati alarm kojim ga je lakše locirati, u stanu ili izvan njega.

Iako imaju tehnološka obilježja dizajn nije patio pa izgledaju kao jako slatki i šik modni dodatak te se uklapaju u svaki outfit.

"Još od djetinjstva sam željela izrađivati svoje torbice. Nakon fakulteta, krenula sam proučavati to područje kako bi bolje razumjela kako funkcionira modni i poslovni svijet. Dvije torbice iz nove linije skicirala sam još u srednjoj školi, drago mi je da su napokon oživjele", kazala je Tracy, dizajnerica ovih pametnih torbica.

Kao i svaki gadget, tako je i za ovaj potrebno potrošiti više novca, no ovaj izgleda baš neodoljivo. Ako želite postati vlasnica torbice koja će umjesto vas nazvati nekoga, za nju ćete izdvojiti od 500 do 725 dolara.

Bee and Kin
The Rebel model, 5

Bee and Kin
The Expert model, 0

Bee and Kin
The Hero model, 5

Bee and Kin
The Sidekick model, 0

Linker
16. travanj 2024 16:51