SplashNews.com
Crocsice na petu

Može li Balenciaga čak i Crocsice pretvoriti u nešto cool?

Kuća Balenciaga u modu je vratila čizme/čarape iz kojih se trendseterice nisu skidale protekle zime. Hoće li isto učiniti i s gumenim cipelama kojih se mnogi groze?

Balenciaga nije prva modna kuća koja se udružila s kućom Crocs, no o njihovoj najnovijoj viziji 'najudobnijih cipela na svijetu' ovih se dana ne prestaje govoriti u modnim krugovima.

'Može li vizualno najmanje atraktivna obuća postati poželjna ako ju krasi dizajnerski potpis?', pitanje je koje se veže uz priču o Crocs cipelama na petu, koje već nekoliko tjedana na svom Instagram profilu reklamira kuća Balenciaga.

A post shared by Balenciaga (@balenciaga) on

Slavna kuća sa sjedištem u Parizu još je prošle godine, na reviji za proljeće/ljeto 2018., predstavila otkačene Crocs sandale s komično visokom platformom, a sada je kreativni direktor Demna Gvasalia otišao korak dalje i tu 'popularno nepopularnu obuću' pretvorio u - štikle.

Gumene salonke u Barbie ružičastoj boji krase tanka stiletto potpetica i špičasti vrh te broje aplikacije zbog kojih ova otkačena kreacija postaje još interesantnija.

Press foto

Brend Balenciaga predlaže da ovu malu modnu ludost žene nose uz toplu jesensku garderobu, pletene veste, leopardski uzorak i ženstvene suknje s čipkom kako bi stvorile modnu priču koja će privlačiti znatiželjne poglede i odobrenje modnih stručnjaka.

Instagram
Balenciaga

Još se ne zna kada će ovaj model izaći u prodaju i po kojoj će se cijeni prodavati, no ako će krenuti stopama svojih prethodnica, Crocs platformi koje su se u trenu rasprodale po cijeni od 600 dolara, trendseterice bi se uskoro mogle početi zapisivati na podulju listu čekanja kako bi se dočepale ovih odvažnih cipela.

Linker
19. travanj 2024 04:25