Instagram
Udobnost na prvom mjestu

Najbolji kućni lookovi s Emmyja: Zendaya briljirala, njezina kolegica pred kamere došla u pidžami

Ovogodišnja dodjela prestižne nagrade Emmy bit će zapamćena po virtualnom druženju zvijezda koje su se čak i u udobnosti svog doma sredile 'od glave do pete'. No, jedna dama nije se htjela odreći komfora pa je dodjelu pratila u odjeći za 'po kući'.

Sinoć je održana 72. dodjela nagrada Emmy u praznom Staples Centru u Los Angelesu. Dodjelu je vodio komičar Jimmy Kimmel, a crvenog tepiha ipak nije bilo zbog poznatog razloga - pandemije koronavirusa. Stoga su zvijezde prisustvovale virtualnoj dodjeli iz svojih domova. Iako nominirani nisu bili dužni odjenuti se u glamurozne kreacije, mnogi od njih ipak su se sredili od glave do pete, baš kao da će svaki čas zakoračiti na crveni tepih.

'Klinka' sjajnom ulogom potukla Jennifer Aniston, a povijest dodjele ispisala i neočekivana serija

Najviše pažnje su privukli lookovi pjevačice i glumice Zendaye koja je zablistala u dvije haljine. Crno-ljubičastu haljinu potpisuje Christopher John Rogers, a kombinirala ju je s Louboutinkama i Bulgari nakitom. Drugi look bio je nešto razigraniji - Armani Prive suknja i top povezani trakicama savršeno su joj pristajali, a nakit je također bio Bulgari.

Perje i perlice spojila je glumica Yara Shahidi, odjenuvši Pradinu crno-bijelu haljinu koja je kao stvorena za jedan ovakav događaj i predivno sja na suncu.

Glumica Regina King isfurala je zaista neobičnu kreaciju s potpisom Schiaparelli Couture koju ne bi svatko znao nositi. Detalji na divnoj plavoj haljini u obliku broševa odlično su išli uz Stuart Weitzman sandale.

Zvijezda serije "Unorthodox", Shira Haas, zablistala je u vrckavoj Chanel haljini s uzorkom cvijeća, baš kao i glumica Kerry Washington koja je pak odabrala bijelu Oscar de la Renta haljinu s printom suncokreta i makova.

Još jedna haljina koju bismo rado voljeli vidjeti i na sebi dizajnirao je Christian Siriano, a nosila ju je glumica Robin Thede. Raskošna kreacija boje senfa idealna je za početak jeseni, a dostojna bi bila i dodjele Oscara.

Jedna od rijetkih koja se pojavila u Staples Centru bila je Jennifer Aniston i to u "maloj crnoj haljini" koju bi svaka žena trebala imati u ormaru jer nikad ne znamo kada će nam zatrebati. Jennifer je odjenula Dior haljinu jednostavnog kroja koju je "začinila" blještavim nakitom.

Dama koja nas je posebno iznenadila bila je glumica i aktivistica Jameela Jamil koja se nije htjela odreći udobnosti čak ni za poseban event poput prestižne dodjele Emmyja. Jameela se pred kamerama pojavila u pidžami i kućnom ogrtaču brenda Markarian te nije izgledala ništa manje elegantno od svojih kolegica!

Čitajte i:

Slažete li se? Kažu da su ovo najljepše haljine s filmskog festivala u Veneciji

Cate Blanchett izgledala senzacionalno u Veneciji! Glumica zasjenila i duplo mlađe kolegice

Lady Gaga trijumfirala na glazbenoj dodjeli: Osebujnim detaljem poslala važnu poruku

Linker
18. travanj 2024 23:37