Timotej Neonski
"La Signorina"

Nakit koji nije samo običan ukras na tijelu: Nova Mirio kolekcija osvojit će vas neopterećenošću i mediteranskim bojama

Dobar komad nakita može od običnog stajlinga napraviti pravo remek-djelo, ali pitanje koje se uvijek postavlja kako ga pretvoriti u nešto više od ukrasa. S takvim se izazov suočio i brend nakita Mirio koji je u svojoj novoj kolekciji spojio naizgled nespojivo i dobio komade koji pričaju svoju priču. Zbog toga nikako ne bismo mogli reći da su samo dodatak outfitu.

Kolekcija "La Signorina" brenda Mirio uspjela u naumu kako od nakita napraviti nešto više i to povezivanjem mediteranskih kolorita koji su idealni za predstojeće ljeto, hirovite ljepote i neopterećenosti. Nova kolekcija ovdje ujedno predstavlja žensku snagu, odlučnost i strukturu.

Timotej Neonski

"Takav sam izazov imala pred sobom, i jedan i drugi set osobina spojiti i iznijeti kroz nakit, prije svega odabirom vrste kristala, i to krupnog i minimalno obrađenog, a onda finalizirati priču središnjim elementom ogrlice ili narukvice. Biti ustrajna, a istodobno opuštena, u ritmu i harmoniji koju sa sobom nose jednostavnost i vibrantna energija", rekla je Ružica Milenković.

Timotej Neonski

Kolekcija se sastoji od ogrlica i narukvica koje su izrađene na podlozi od heklane silverfilled žice, korištenjem elemenata od srebra i poludragog kamenja sodolita, amazonita i rozenkvarca. Svi komadi su ručno oblikovani te će se uklopiti u sve ljetne lookove i naglasiti vašu ljepotu na pravi način.

Timotej Neonski

Timotej Neonski

Timotej Neonski

Timotej Neonski

Linker
25. travanj 2024 13:04