Chanel

 KARIM SADLI
Idealan modni dodatak

Nova Chanel kolekcija naočala osvaja nenadmašnim dizajnom, uvjereni smo da će ovo ljeto biti hit

Poznata francuska modna kuća predstavila je nove modele sunčanih naočala s prepoznatljivom estetikom brenda.

Poznata francuska modna kuća predstavila je nove modele sunčanih naočala s prepoznatljivom estetikom brenda.

S velikim smo veseljem dočekali proljetne dane, a to ujedno znači i kako je krajnje vrijeme da izvadimo sunčane naočale. Osim toga što naše oči štite od sunčeve svjetlosti, savršeni su modni dodatak koji ponekad nosimo i radije nego nakit. I dok jedni ljudi imaju naočale kojima su vjerni čitav niz godina, neovisno o modnim trendovima, drugi svake sezone nabave novi par - najčešće onaj koji se u tom periodu najviše nosi. No kakvi će modeli sunčanih naočala biti u trendu ove sezone? Odgovor na to pitanje dali su nam dizajneri Chanela, poznate francuske modne kuće koja je u svojoj novoj kampanji predstavila kolekciju za proljeće/ljeto 2024., a odnosi se upravo na ovaj statement modni dodatak koji daje željenu dozu elegancije apsolutno svakoj odjevnoj kombinaciji.

U kampanji brenda koju je snimio fotograf Karim Sadli u suradnji s modelima Liu Wen, Loli-Bahia, Alaato Jazyper i Américom González možemo vidjeti najnovije modele sunčanih naočala s prepoznatljivom estetikom brenda, ali s određenim edgy twistom koji nam je poslužio kao odlična inspiracija.

image
KARIM SADLI
image
KARIM SADLI

Osim predimenzioniranih okvira koji su već nekoliko sezona jedan od najvećih hitova, a taj bi se trend očito mogao nastaviti i u sezoni koja je pred nama, te shield modela s pomakom, Chanel je u novoj kampanji predstavio i sunčane naočale s tanjim okvirima. Riječ je o modelima koji će se naročito svidjeti svim ljubiteljima ženstvene elegancije i minimalizma, a već nakon prvog pogleda na novu kolekciju, sa sigurnošću možemo reći kako su nas i ovog puta modeli izašli iz kreativne radionice Virginie Viard oduševili svojim nenadmašnim dizajnom.

image
KARIM SADLI
image
KARIM SADLI
image
KARIM SADLI
Linker
04. svibanj 2024 20:24