Marko Grubišić
S ROMANTIČNIM DETALJIMA

Nove čarobne vjenčanice stižu iz eNVy room radionice

Najveća bridal kolekcija dizajnerskog dvojca eNVy Room ima više od 40 modela vjenčanica, a naglasak je stavljen na jednostavnost i romantične detalje.

Dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević predstavili su novu kolekciju vjenčanica: jednostavne i pročišćene modele "začinili" su s romantičnim detaljima kao što su predimenzionirane mašne i volani. Usprkos minimalističkom pristupu, mašte i kreativnosti im nije nedostajalo, a rezultat je dosad najveća kolekcija od preko četrdesetak modela vjenčanica.

"Kada bih ukratko pokušali opisati novu kolekciju rekli bih "nježno, decentno i jako romantično". Primjerice, leđa smo ostavili uglavnom gola i isprepletena samo tankim bretelama, dok su dekoltei ukrašeni slojevima tilastih volana, mekog perja ili lagane čipke. Što se tiče krojeva, najzastupljeniji je A kroj koji zaista svima lijepo pristaje bez obzira na građu tijela, a tu su i vjenčanice sirena kroja, haljine s prorezima te krinoline koje su izrazito lagane, pufaste i jako nježne na dodir. Lijepe naušnice, nježan make-up, ležerna frizura i širok osmijeh jedini su potrebni uz ove haljine, kako i priliči jednom od najsretnijih trenutaka u životu" – izjavili su Vjeko Franetović i Nikica Ivančević.

Od ostalih detalja tu su čipke uglavnom sitnijeg dezena, kao što su točkice koje se rasipaju po cijeloj haljini ili pak čipke optočene biserima i šljokicama na reljefnoj teksturi. Jedan od zastupljenijih materijala je svileni saten korišten za retro modele inspirirane 30-tima i 40-tima godinama prošlog stoljeća, koji se ističu lakoćom dizajna i odlično izgledaju u pokretu.

Pogledajte neke od modelaiz nove kolekcije!

Marko Grubišić

Marko Grubišić

Marko Grubišić

Marko Grubišić

Marko Grubišić

Marko Grubišić

Marko Grubišić

Marko Grubišić

Linker
22. rujan 2021 06:41