Lena Terlutter i Aleksandra Dojčinović
 John Pavlish
Lei Lou by Alex

Novi uspjeh Aleksandre Dojčinović: Prvi butik u središtu Züricha

Na jednom mjestu naša poznata dizajnerica čije kreacije su nosile i svjetski poznate zvijezde okupila je švicarske influencerice i pratiteljice mode, povodom otvaranja prve trgovine u toj zemlji.

Dizajnerica Aleksandra Dojčinović otvorila je prije nekoliko dana butik u centru Züricha i postala jedina domaća dizajnerica koja vlastite trgovine ima u čak dvije svjetske zemlje - Njemačkoj i sada Švicarskoj.

Lei Lou butik smjestio se u strogom centru Züricha, a nalazi se uz bok trgovinama svjetskih dizajnera, u popularnoj shopping ulici. Otvorenju su prisustvovale brojne modne novinarke i urednice, kao i tamošnje popularne influencerice. Osim njih, među stotinjak biranih uzvanika našli su se i brojni viđeniji Hrvati koji tamo žive.

John Pavlish
DJ Tanja La Croix
 

John Pavlish
 

 

"Dućan u Zürichu došao je kao nekakav logičan slijed mojih višegodišnjih uspješnih suradnji s tamošnjim modnim časopisima, kako s onima za njemačko govorno područje, tako i s onima za francusko, a iz tih malih projekata rodila su se lijepa poznanstva, od kojih su neka do danas prerasla u prava prijateljstva. Moj tim i ja smo se, čim smo krenuli u realizaciju ovog projekta, osjetili dobrodošli u Zürichu i uživali smo u svakom trenutku priprema u ovom prekrasnom gradu. Činjenica da su nas tako toplo primili, i kao poslovne ljude i kao kreativce, za mene je najveće moguće priznanje i drago mi je da je jedna hrvatska priča naišla na tako plodno tlo tamo gdje se za nas, budimo realni, u poslovnom smislu još uvijek premalo zna" - govori Aleksandra i dodaje kako se nada da će ovim svojim primjerom pokrenuti pozitivan trend sličnih priča i da će se i druga izvorna hrvatska kvaliteta i dizajn od sada češće nalaziti na inozemnim policama, baš kao što je bilo nekada, kada smo bili nadaleko poznati po kvalitetnim i unikatnim proizvodima.

John Pavlish
 

John Pavlish
Božena i Igor Lazarević

John Pavlish
Švicarska influencerica Michele Krüsi
 

John Pavlish
Adriana Aračić
 

John Pavlish
Slobodan Mikac, Aleksandra Dojčinović i Džek Djordić
 

John Pavlish
Lena Terlutter i Aleksandra Dojčinović
 

Linker
05. prosinac 2020 09:29