Denis Butorac
Igra kontrastima

Od maksi kaputa do lepršavih haljina: Kampanja za novu kolekciju domaćeg brenda BiteMyStyle odiše svim bojama jeseni

Dizajner Zoran Aragović donio je još jednu zanimljivu kolekciju u kojoj dominiraju zagasiti tonovi, karirnai uzorak i asimetrija s pokojim iznenađenjem - eklektičnom bojom koja neodoljivo opisuje njegov slojevit karakter.

Na posljednjem Bipa Fashion.hr-u domaći dizajner Zoran Aragović predstavio je novu kolekciju svog brenda BiteMyStyle za jesen/zimu 2019/20, a sada je snimio i kampanju u Hub Cooltura pubu, čiji se unikatan prostor odlično uklopio u cijelu modnu priču.

Dizajner se u kolekciji fokusirao na nešto zagasitije zemljane tonove, karirani uzorak i asimetriju, s pokojom eklektičnom bojom koja opisuje njegov karakter. Dominiraju kaputi, jakne i suknje strožih formi te pomalo asociraju na vojne odore. Tu su i haljine lepršavih, fluidnijih i asimetričnih formi, a glavna ideja kolekcije jest igra kontrastima u dužinama, bojama ili teksturama na odjevnim predmetima.

Denis Butorac

Maxi kaputi oslikani su tehnikom color blockinga u narančastoj, pink i crvenoj boji i s njima kombinirali kratke lepršave haljine u sivim i smeđim tonovima od tkanina specifičnih za klasična odijela.

"Želio sam kroz kampanju dočarati estetiku kolekcije i na fotografijama u prvi plan staviti kolorit i formu odjeće. Boje su prave jesenske s naglaskom na zemljane tonove dok sam se u formi poigrao asimetrijom i neobičnim strukturama tkanina", ističe Aragović koji je za lice kampanje odabrao jednu od najpoznatijih domaćih manekenki, Luciju Beden.

Denis Butorac

Denis Butorac

Denis Butorac

Denis Butorac

Denis Butorac

Denis Butorac

Denis Butorac

Denis Butorac

Linker
23. travanj 2024 04:17