-/WENN/PROFIMEDIA
jedinstvena poduzetnica

Od neukusnih izdanja do cool šminkerice koja nameće trendove: Kim Kardashian svoju transformaciju duguje samo njemu

Kim Kardashian odjenula je kontroverznu haljinu s ovogodišnje Met Gale da bi podržala glazbeni projekt svog uskoro bivšeg supruga.

Kim Kardashian odjenula je kontroverznu haljinu s ovogodišnje Met Gale da bi podržala glazbeni projekt svog uskoro bivšeg supruga.

Nakon što je Kim Kardashian na Met Gali svijetu pokazala puno značenje pojma ‘odjenuti se od glave do pete‘, kreacija koju je dizajnirao Demna Gvasalia iz Balenciage ne prestaje biti temom rasprava na društvenim mrežama. Američku reality zvijezdu jedni ismijavaju, drugi ju hvale. Kažu da izgleda kao duh iz horor filmova, drugi ju brane govoreći da je to simbol podrške afganistanskim ženama. Treći ističu činjenicu da, bez obzira što nije pokazala lice, svi znaju da je to Kim - na koncu, ona je začetnica trenda velikih stražnjica.

No, Kim ju je odjenula kako bi promovirala Dondu – Gvasalia je, naime, osmislio vizualni imidž za glazbeni projekt Donda njenog uskoro bivšeg supruga Kanye Westa. I to nije prvi puta da Kim izaziva kontroverze.

Čitajte i: Najdramatičnija izdanja s Met Gale: Kim Kardashian kao sado-mazo dama, Rihanna u ‘bubble‘ kreaciji, a J.Lo kao kaubojka

Premda su mnoge njene kombinacije na granici kiča, ima hrabrosti riskirati, a mora joj se priznati i da je pokrenula neke trendove. Primjerice, svi su se divili ‘mokroj‘ haljini koju je Zendaya odjenula za premijeru filma Dune na ovogodišnjoj Mostri, a Kim je mokru haljinu u još raskošnijoj varijanti, s kristalima poput kapi vode, odjenula prije dvije godine na Met Gali.

A na početku karijere, stvari nisu izgledale blistavo. Kimini stajlinzi za crveni tepih nisu odavali osobu s modnim ukusom, pa ništa nije dalo naslutiti njenu kasniju preobrazbu u cool šminkericu. Stvari su se popravile kad je se udala za glazbenika Kanye Westa čiji je prijatelj Riccardo Tisci, ondašnji kreativni direktor Givenchyja.

Stoga smo izdvojili neka od Kiminih najatraktivnija izdanja:

image
Za ovogodišnji Met Gala odabrala je kreaciju Demne Gvasalie iz Balenciage u čast glazbenog projekta Donda Kanye Westa.
ANGELA WEISS/AFP/PROFIMEDIA
image
Sado-mazo look za koji je također odgovoran Demna Gvasalia iz Balenciage.
FELIPE RAMALES/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
image
Na Met Gali prije dvije godine pojavila se u nude haljini dizajnera Thierryja Muglera.
ANGELA WEISS/AFP/PROFIMEDIA
image
Haljina od lateksa Thierryja Muglera za after party Met Gale 2019.
MORGAN DESSALLES/CHARLES GUERIN/BESTIMAGE/PROFIMEDIA
image
2017. u donjem rublju na večeru s prijateljem.
BRIAN PRAHL/SPLASH/PROFIMEDIA
image
Prozirna čipkasta haljina za posjet Vatikanu ovog ljeta.
MEGA/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
image
Kim u trenirci marke Yeezy u vlasništvu njezinog, uskoro bivšeg supruga, glazbenika Kanye Westa.
CMAIDANA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image
Haljina smjelog izreza je vintage kreacija Thierryja Muglera.

MEDIAPUNCH INC/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA
Linker
22. svibanj 2024 08:01