Promo
Simpatična pseća kolekcija

Odsad vaši kućni ljubimci imaju što odjenuti na proljetno vjenčanje

Vjenčanja se često smatraju najljepšim danom u životu, a pas, kao najbolji čovjekov prijatelj, zaslužuje i posebnu ulogu u tom danu. Hrvatski brend Kabanica predstavio je kolekciju koja će savršeno upotpuniti vaše vjenčanje.

U proljetnim vjenčanjima je mlada hrvatska dizajnerica Kabanice, Barbara Šimunović, pronašla inspiraciju za najnoviju kolekciju jedinstvenih i modernih odjevnih predmeta za pse. Mala dizajnerska remek djela koja će vas zasigurno raznježiti, napravljena su od kvalitetnih, udobnih i praktičnih materijala vodeći se visokim standardima koje je brend Kabanica postavio u samim počecima.

"Vodila sam se mišlju kako bi bilo lijepo da zajednički obilježite taj dan lijepom gestom koja će vas istinski uveseliti i pomalo nasmijati. Osim toga, proizvodi su idealni i za poklon jer sa sobom nose određenu dozu originalnosti, iskrene i lijepe namjere te u konačnici takvom gestom pokazujete i koliko zaista razumijete odnos svog prijatelja i njegovog čupavca. Jednostavno, mogu se uklopiti u bilo kakvu proslavu."rekla je Barbara Šimunović, dizajnerica Kabanice.

Svi modeli iz ove kolekcije su napravljeni u želji da vlasnik bude zadovoljan, a pas nesputan i sretan. Kupiti se mogu putem web shopa Kabanica.hr gdje, pomoću vodiča za veličine, možete odabrati model baš po mjeri vašeg ljubimca. Imajući na umu kako se svaki pas neće uklopiti u apsolutno sve mjere, Kabanice su malo komotnije kako bi se u potpunosti spriječilo stiskanje i neudobnost pri nošenju jer upravo je to ono što odlikuje ovaj brend.

Linker
26. rujan 2021 14:40