Robin Pretković
BERTA

Odvažne i seksi vjenčanice koje obožavaju žene diljem svijeta, a mogu se nabaviti i kod nas

Nova kolekcija vjenčanica modnog brenda BERTA predstavljena je na modnoj reviji u Zagrebu, u ekskluzivnom salonu Vesna Sposa, a kreacije iz nove linije oduševit će mladenke koje tragaju za romantičnim, ali inovatinom modelima.

Uvijek inovativna i hrabra u modnom izričaju, svjetski poznata modna kuća Berta, čije su haljine od 2017, dostupne u salonu Vesna Sposa, iznenadila je netipičnom modnom kolekcijom vjenčanica u kojoj svaki model priča svoju priču. Izuzetno moderne haljine rađene su od svile, tila i organze, a detalji na tkaninama su ručno dorađivani, dok glavnu ulogu ima čipka koja dodaje teksturu i dozu romantike svakoj kreaciji. U odvažnoj liniji koja slavi ženske obline naći će se model za svakog: od kreacija A-kroja, princeza haljina pa sve do sirena kroja, kakav je omiljen mladenkama već neko vrijeme.

Modnu reviju jednog od najpoznatijih brendova vjenčanica nisu propustile pjevačica Antonija Šola, glumice Danijela Pintarić, Ana Vilenica i Mada Peršić te operna pjevačica Valentina Fijačko.

Linker
19. travanj 2024 00:50