Moda za djecu

Osmišljeno za male istraživače: Nove kolekcije dječjih brendova odjeće otkrivaju što biraju najmlađi

Zabavni motivi zvijezda, planina i životinjskog svijeta imaju jednu svrhu - učiniti da slojevita i topla odjeća za hladne zimske dane djeci ne bude nimalo dosadna!

Početkom nove godine u brojne će trgovine stići novi komadi u zimske kolekcije za djecu čiji roditelji žele da njihove kombinacije budu prije svega udobne, ali i - održive.

A jedni od takvih su dječji eko brendovi odjeće Nununu, Tinycottons i Mini Rodini, koje nose djeca poznatih mama poput redateljice i kolumnistice Jelene Veljače te pjevačice Ide Prester. Ove su se godine pobrinuli sa zabavnim motivima i uzorcima da djeci topla odjeća za hladnije doba ne bude nimalo dosadna.

Nova kolekcija brenda Tinnycottons donosi komade pažljivo osmišljene za male istraživače, neustrašive i željne novih avantura s motivima vjeverica, mrava, planine i zvijezda. Ljubav prema prirodi prate nijanse smeđe, zelene i bež boje, uz svjetlocrvene, plave i žute naglaske.

image

Tinnycottons donosi komade pažljivo osmišljene za male istraživače, neustrašive i željne novih avantura.

PRESS

Prepoznatljiv stil vraća se na velika vrata Nununu kolekcije, a za djecu sa stavom kojeg se ne boje pokazati tu su netipični uzorci lubanje i zvijezda. Kolekciju karakteriziraju detalji jarkih boja i buntovne poruke koje često čujemo od najmlađih.

image

Prepoznatljiv stil vraća se na velika vrata Nununu kolekcije, a za djecu sa stavom tu su netipični uzorci lubanje i zvijezda.

PRESS

Dječji eko brend Nununu, već je dobro poznato, obožavaju brojne poznate ličnosti i njihova djeca, od Johna Legenda pa sve do Pink. Brend za modernu obitelj u kojoj roditelji puštaju djeci da sama biraju svoj stil ističe se zbog unisex komada, koji ruše stereotipe dječje mode.

Slatke životinje preuzet će glavnu ulogu nove kolekcije švedskog brenda Mini Rodini. Ovogodišnju skandinavsku priču u kojoj šarene boje ispunjavaju sve dječje snove prate udobni jesenski komadi u skladu su s prirodom i prirodnim materijalima, koji prate dječju maštu i njihov zaigran karakter.

image

Brend Mini Rodini ove godine krasi - šarenilo.

PRESS

Nova kolekcija brendova Tinycottons, Nununu, Mini Rodini te mnogih drugih eko brendova može se pronaći u multibrand trgovini Ne.ne.ne., kao i online na službenoj web stranici i društvenim mrežama.

Linker
19. travanj 2024 09:54