Uskoro na policama!

Otkriveni prvi komadi iz suradnje H&M-a i Simone Rocha: Krasi ih bezvremenski stil i elegancija

Švedski modni div nastavlja suradnju sa svjetskim dizajnerima, a najnovija kolekcija uključuje odjeću i modne dodatke za posebne, ali i za svakodnevne prilike.

Nova suradnja između švedskog H&M-a i dizajnerice Simone Rocha donosi uzbudljivu kolekciju sa ženskim, muškim i dječjim odjevnim predmetima. Kolekcija je spoj desetljeća dizajna Rochine senzibilnosti i potpisa te priznanje Irskoj, Hong Kongu, teksturi, obliku, taktilnosti, povijesti, obitelji, intimnosti i radosti.

image
H&M i Simone Rocha.
H&M
image
H&M i Simone Rocha.
H&M

Svaka kategorija sadržava potpuni look - od odjeće za posebne prilike do komada za svakodnevne aktivnosti poput majica i balonera. Sada su otkriveni i prvi komadi iz kolekcije koju prožima ružičasta boja, cvijeće, perle i tartan.

image
H&M i Simone Rocha.
H&M
image
H&M i Simone Rocha.
H&M

“Nadam se da će komadi iz ove kolekcije biti nošeni i čuvani godinama. Svi su bili kreirani idejama i nadahnućima koji su oblikovali mene i moj brend tijekom posljednjih 10 godina, i tako sam uzbuđena kad ih vidim nošene i stilizirane na nove načine", izjavila je Simone Rocha.

Čitajte i: Zašto su kreacije Simone Rocha toliko neodoljive? Kate Middleton i Michelle Obama naprosto ih obožavaju

"Simone ima tako jedinstvenu i posebnu estetiku. Iz sezonu u sezonu, ona definira svoj identitet. Ovo se čini kao savršena kolekcija za ovo vrijeme; dinamičan prijedlog dizajnerice s tako jasnim osjećajem tko je ona i što želi reći. To je vesela kolekcija koja će, nadam se, pružiti svima nadahnuće", rekla je Ann-Sofie Johansson, kreativna savjetnica za H&M.

image
H&M i Simone Rocha.
H&M
image
H&M i Simone Rocha.
H&M
image
H&M i Simone Rocha.
H&M

Lookbook Simone Rocha x H&M sadrži dinamična nova lica uz modele koji su postali dio Rochine zajednice, a redovito se pojavljuju ma njenim modnim revijama; Jess Maybury, Bimpe, Jan Baiboon, Tess McMillan, Aramish Mangi, Jeremiah Berko Fordjour i Jethro Sapon. U Londonu ih je fotografirao Ben Toms, a styling potpisuje Robbie Spencer.

Kolekcija Simone Rocha x H&M dostupna je od 11. ožujka na hm.com, a cijeli lookbook možete pogledati OVDJE.

Linker
20. travanj 2024 04:09