IMAXTREE
TALIJANSKA MODNA KUĆA

Pogledajte novu kolekciju kuće Dolce&Gabbana inspiriranu Italijom

Luksuzna talijanska modna kuća Dolce&Gabbana predstavila je svoju novu kolekciju pod nazivom “Tropico Italiano” na Tjednu mode u Milanu, a osim šarenih kreacija, publiku su osvojili i plesači koji su otvorili modnu reviju.

Nakon plesne koreografije upotpunjene elementima talijanskog plesa i breakdancea, modnom su pistom prošetali modeli u upečatljivim kreacijama inspiriranih južnom Italijom. Poznati dizajnerski dvojac Domenico Dolce i Stefano Gabbana ponovno je predstavio kolekciju kojom su prevladavali upečatljivi uzorci, a dominirali su motivi sladoleda, koktela i cvijeća, ali i oni koji asociraju na Italiju poput špageta, sosa od rajčice, pizze i katoličkih motiva.

IMAXTREE

IMAXTREE

Modeli su prošetali i u kreacijama s obiljem kamenčića i šljokičastih zakrpa, a u kolekciji su svoje mjesto pronašle i prozirne čipkaste haljine te palazzo hlače. Od modnih dodataka najzanimljivije su bile torbe u obliku bubnja, a najupečatljiji brojni ukrasi za kosu – od cvjetnih do dijamantnih kruna upotpunjenih LED svjetlom.

U našoj fotogaleriji pogledajte Dolce&Gabbana reviju.

Linker
24. travanj 2024 01:45