najljepša ljubavna priča

Pogledajte vjenčanicu Ivana Alduka koju je osvojila čitateljica Glorije

U unikatnoj vjenčanici s potpisom Ivana Alduka uživat će mladenka iz Đakova koja je u Glorijinom natječaju pobijedila s najljepšom ljubavnom pričom.

U sklopu nove kolekcije vjenčanica koju je predstavio, domaći dizajner Ivan Alduk jednu je dizajnirao posebno za čitateljice Glorije, odnosno za sretnicu koja ju je mogla osvojiti u nagradnom natječaju Glorije 'Naša ljubavna priča'.

Riječ je o lepršavoj haljini s korzetom ukrašenim gustom vezanom čipkom trodimenzionalnog efekta koja prekriva dekolte i ramena, dok je struk istaknut dugačkom vrpcom kontrastne boje. Sretna dobitnica ove vjenčanice je Marija Živković iz Đakova koja je s nama podijelila divnu ljubavnu priču. Marija će pred oltar stati s partnerom Marinom Talajićijem koji je za vjenčanje osvojio muško odijelo s potpisom Varteksa.

Ljubavna priča Marije i Marina započela je prije deset godina, a poznaju se još od vrtićkih dana. Ljubav se rodila kada su imali 17 godina.

'Tijekom ovih prekrasnih godina prošli smo zaista puno toga, najviše je bilo lijepih i sretnih trenutaka. Uvijek smo imali iste interese i voljeli iste stvari...pa smo tako iste godine, oboje upisali isti fakultet. Tjekom studija jedno drugome smo bili velika podrška i rezultat svega je bio zajednički uspjeh – iste godine, isti dan smo diplomirali, bila je to dvostruka sreća i ogroman ponos. Često me prijateljice pitaju kakav je osjećaj biti u tako dugoj vezi, da li ljubav prijeđe u naviku i slično...ja im kažem, ali zaista najiskrenije i od srca – svakim danom se zaljubimo iznova, svaki dan se volimo sve više', priznala je Marija koju je Marin zaprosio prošlog ljeta uz romantični šum mora.

Vjerujemo da će ova vjenčanica učiniti poseban dan još posebnijim, a mladencima želimo puno sreće!

Linker
23. travanj 2024 18:55