samo tako dalje

Pokćerka Kamale Harris rastura u modnom svijetu! Veliki svjetski brend odabrao je upravo nju za lice nove kampanje

Otkako je svijet oduševila modnim izdanjem na inauguraciji Joea Bidena, Ellu Emhoff zamijetili su i mnogi modni brendovi. Najnoviji angažman dao joj je adidas i poznata dizajnerice Stella McCartney.

Ella Emhoff, pokćerka potpredsjednice SAD-a Kamale Harris, grabi sve jače prema uspjehu u modnom svijetu. Iako je većinu njujorškog tjedna mode provela u publici, Ella je potpisala ugovor za svoju prvu veliku modnu kampanju. Naime, Adidas ju je angažirao da bude zaštitno lice kolekcije koju su osmislili s poznatom dizajnericom Stellom McCartney.

Riječ je o kolekciji za jesen 2021. pod nazivom ‘Earth Explorer‘, a Ellu su proglasili "umjetnicom i aktivisticom nove generacije" koja utjelovljuje duh kolekcije.

Čitajte i: Samo dan nakon što je debitirala kao model, pokćerka Kamale Harris zablistala na svojoj prvoj naslovnici!

Prije nego što su fotografije kampanje bile puštene, Ella je po prvu put bila na Met Gali odjevena od glave do pete u crveno.

image
Ella Emhoff na ovogodišnjoj Met Gali.
STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Isfurala je bodi sa sjajnim aplikacija, hlače visokog sjaja i Earthlight tenisice, ukrašene crvenim dijamantima i mrežom koja je djelomično izrađena od Primeblue-a, materijala koji je stvoren pomoću reciklirane oceanske plastike.

Osim toga, pohvalila se i da, osim Madonnine kćeri Lourdes, i ona voli dlakave pazuhe.

Cilj kolekcije ‘adidas x Stella McCartney‘ jest podržati generaciju lutajućih aktivista u istraživanju i ponovnom povezivanju s prirodom i na otvorenom kroz svestrane, višenamjenske komade, poput ispunjene jakne koja može biti i vreća za spavanje, bodija napravljenog od 100 posto recikliranog materijala i čizama s izolacijskom čarapom.

"Osjećam vrlo snažnu povezanost s okolinom. Ako želimo nastaviti živjeti u ovom svijetu, moramo ga zaštititi. Zaista je važno da se kao društvo počnemo uistinu usavršavati u održivim praksama koje pomažu u zaštiti okoliša", poručila je Emhoff.

Čitajte i: Moćnim outfitom privukla poglede: Tko je pokćerka Kamale Harris o čijem kaputu svi govore?

Inače, Ella je privukla pažnju javnosti i modnih brendova na inauguraciji Joea Bidena i Kamale Harris svojom modnom kombinacijom. Samo tjedan dana nakon što je Biden postao predsjednik, a Harris potpredsjednica SAD-a, Ella je potpisala ugovor s agencijom IMG Models.

image
Ella Emhoff za Proenza Schouler.
FOTOGRAFIJE: DANIEL SHEA/PROENZA SCHOULER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Odmah je dobila i prvi angažman - odradila je kampanju za modni brend Proenza Schouler. Osim toga, dan nakon debitiranja kao model na modnoj pisti, zablistala je i na svojoj prvoj naslovnici i to za magazin Dust za proljeće 2021. Čini se da je pred Elloma doista svjetla budućnost.

Linker
20. travanj 2024 16:34