Ella Dvornik
 John Pavlish
izipizi

Poznate Hrvatice isprobale nove sunčane naočale, a mi smo provjerili što nose ovog proljeća

U centru Zagreba predstavljeni su novi modeli sunčanih naočala koje su odlučile isprobati brojne poznate Hrvatice. U Dežmanovom prolazu su djevojke pokazale različite stajlinge i poslužile nam kao modna inspiracija za proljetnu sezonu.

Judita Franković, Helena Minić Matanić, Ella Dvornik, Daniela Trbović, samo su neke dame koje su isprobale nove L'Amiral modele sunčanih naočala iz kolekcije francuskog brenda IZIPIZI.

U ovoj kolekciji ponuđen je novi stil - kao elegantan, udoban i unisex model, L'Amiral obilježavaju izmijenjene pravokutne linije te zadebljani trapezasti okviri, minimalistički pristup te blage, nježne boje namijenjene nadolazećem proljeću. Nove modele naočala djevojke su uskladile s proljetnim modnim outfitima, a ukusi se najviše razlikuju kada su u pitanju cipele - u ovom prijelaznom dobu nosi se sve, od balerinka, tenisica,kitten potpetica i kaubojskih čizama.

John Pavlish
Daniela Trbović

John Pavlish
Ella Dvornik

Vjerna svom casual stilu, voditeljica Danijela Trbović odlučila se za military stil - zelenu laganu parku i bajkerske crne čizme koje je nosila s klasičnim skinny trapericama. Ella Dvornik s druge strane je igrala na kartu udobnosti pa je za ovu priliku nosila klasik za opušteno proljeće - bijele tenisice koje ove sezone nosimo u svim modnim izričajima. Blogerica je pokazala i novi look u obliku narančaste boje kose.

John Pavlish
Helena Minić i Judita Franković

Glumice Helena Minić i Judita Franković istaknule su se u tamnim tonovima i power suit kombinacijama mamile pažnju. Helena je uz odijelo efektnog uzorka nosila bijele gležnjače, model koji je ovoga proljeća hit među trendsetericama pa ga često vidimo u kombinacijama ulične mode, no kao i dio elegantnijih outfita.

John Pavlish
Barbara Repe

Uz tenisice i gležnjače, balerinke sve više postaju dio svakodnevnih modnih kombinacija, a što se još nosi, pogledajte u galeriji fotografija.

Linker
17. travanj 2024 04:25