S TJEDNA MODE U PARIZU

Prelijepa Trogiranka zvijezda nove Zarine kampanje

Hrvatska manekenka Faretta Radić ne prolazi neprimijećeno na modnim pistama i niže uspjeh za uspjehom: sada je zvijezda nove kampanje španjolskog brenda Zara.

Trogiranka koju je Vogue prošle godine stavio na prvo mjesto od 16 modela koji su pokorili Tjedan mode nastavlja osvajati modni svijet. Nakon što je ove godine otvorila reviju kuće Chanel u Parizu te nosila komade brendova Dior, Miu Miu, Valentino i Fendi, Faretta je dobila priliku zablistati u novoj kampanji jednog od najpopularnijih high street brendova.

Press

- Rijetko koji model ima sve što se traži: snažan hod, moćan gard i lice koje ima mogućnost nevjerojatne transformacije, ali Faretta je u tome nekako uspjela - pisao je Vogue lani, a naša manekenka, koju zastupa zadarska agencija Color Model Management, nastavlja nizati uspjehe. Kampanju španjolskog brenda Zara za jesen/zimu snimio je Steven Meisel, a osim Farette, nove trendove koji nas očekuju na jesen predstavile su i Talijanka Vittoria Ceretti (19), Amerikanka Lex Herl (17), Brazilka Aira Ferreira (20) i Amerikanka Grace Elizabeth (20). Pogledajte što je španjolski brend pripremio za novu modnu sezonu!

Linker
22. travanj 2024 20:08