ca
 John Pavlish
čarobna kolekcija

Proljetna modna priča Lilith by Katarina Baban

Glumice Tena Nemet Brankov i Lucia Glavich Mandarić našli su se u glavnoj ulozi u predstavljanju proljetne modne priče Lilith koju je kreirala njihova svestrana kolegica Katarina Baban

Glumica Katarina Baban posljednjih nekoliko godina uspješno plovi glumačkim i dizajnerskim vodama. Kolekcija Katarine Baban glasnik je proljeća, čije nježne boje i cvjetni printevi osvojit će sve žene kojima je udobnost i individualni stil imperativ kod modnog izričaja.

Lepršavost, romantičnost i poletnost već su danas postali prepoznatljiv rukopis njenog dizajna. Haljina kao zaštitni znak ženstvenosti i dalje je ostala njena glavna inspiracija, a ovoj kolekciji udahnula je novo razigrano lice. U ulozi modela ovaj put našle su se Katarinine kolegice glumice Tena Nemet Brankov i Lucia Glavich Mandarić.

John Pavlish


John Pavlish

 

john pavlish

Lilith proljetna kolekcija donosi šarenilo proljetnog neba. Kolekcijom prevladavaju svijetloplava boja, ciklama te ljubičasta. Dolaskom proljeća svi jedva dočekamo uskočiti u lagane, nježne i cvjetne haljine. Ovog puta Lilith donosi kolekciju punu dugih svečanih haljina. Naglasak je na mekanim i lepršavim materijalima koji i najjednostavniji kroj čine senzualnim te se žena u takvoj haljini ne osjeća sputano već kao da će svakog trenutka poletjeti. Uz već poznate haljine i kaputiće, po prvi puta su se u kolekciji našle i hlače visokog struka koje divno naglašavaju žensku figuru.

John Pavlish
 

Linker
21. studeni 2020 23:57