Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić.
 Ana Mihalić
Pssst!

Prvi doznajemo! ELFS-i pripremaju posebno iznenađenje za svoje obožavatelje, a znamo i što

Poznati dizajnerski dvojac uskoro će održati prvu online modnu reviju u kojoj će predstaviti novu kolekciju za predstojeće vruće dane!

Koronavirus cijelu je modnu industriju bacio na koljena, a posljedice osjećaju i domaći dizajneri koji su morali zatvoriti ateljee i trgovine te se u potpunosti oslanjaju na svoje webshopove i društvene kanale.

No, neki se ne daju tako lako obeshrabriti. Dizajnerski dvojac ELFS iza kojeg stoje Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić pripremili su nam nešto zaista posebno - prvu hrvatsku online reviju. Iako dizajneri još nisu htjeli otkriti detalje, nova kolekcija sigurno će biti zanimljiva sudeći po njihovom prijašnjem radu.

ELFS

Kako nam dolazi ljeto i vruće vrijeme, možemo pretpostaviti da su ELFS-i za predstojeće mjesece priredili komade laganih materijala u kojima ćemo se osjećati udobno, bez obzira jesmo li kod kuće ili vani.

Sigurno ne griješimo ako kažemo da će biti zabavno i neponovljivo. No, morat ćemo se strpjeti još malo... I čekati novosti na njhovoj internetskoj stranici.


Hit za hitom

Inače, ELFS-i su se nedavno pohvalili velikim uspjehom - producenti nizozemske serije "Women of the Night", čija je prva sezona dostupna na Netflixu, otkupili su cijeli ELFS inventar i odjeću te složili vlastiti set.

Netflix Screenshot

"Obično smo takve upite dobivali za snimanje domaćih reklama, serija i filmova pa nas je ovakva ponuda zaista ugodno iznenadila. Prije je to bio interes samo za haljine, a sada je producente zanimao baš brand, odnosno cijela naša poslovnica, od namještaja do asortimana odjeće", rekao je Šekuljica.

Čitajte i:

Veliki uspjeh modnog dvojca ELFS: 'O ovoj suradnji smo morali šutjeti pune dvije godine'

Osam veličanstvenih: Vodeća imena domaćeg dizajna govore o potezu za spas i planovima za budućnost

Nova proljetna kolekcija poznatog domaćeg modnog dvojca zrači vedrinom, optimizmom i romantikom

Linker
18. travanj 2024 14:28