Getty Images for Sephora
Poput Grace Kelly

Prvi pogled na vjenčanicu australske manekenke Mirande Kerr

U svibnju se u kalifornijskom domu pred manje od 50 uzvanika zaklela na vječnu ljubav suosnivaču Snapchata Evanu Spiegelu (27) i to noseći vjenčanicu nalik onoj Grace Kelly.

Za ulazak u svoj drugi brak manekenka Miranda Kerr (34) odabrala je dvorište svoje kuće u Brentwoodu i klasičnu vjenčanicu dugih rukava kuće Dior. To je prva vjenčanica koju je, otkad je preuzela vodstvo nad modnom kućom, kreirala kreativna direktorica Maria Grazia Chiuri, a Australka ju je nosila uz krunu izrađenu od perli s potpisom Stephena Jonesa. U satenskoj haljini ukrašenoj đurđicama od tkanine s dugačkim šlepom manekenka je izgledala veoma elegantno.

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

U videu snimljenom za američki Vogue, čijoj je ekipi dopustila snimanje posljednje probe haljine, otkrila je kako je nedugo nakon zaruka u lipnju 2016. godine počela razmišljati o vjenčanicama, a glavna joj je inspiracija bila vjenčanica Grace Kelly koju je glumica 1956. godine nosila za udaju s princom Rainierom III. "Mislim da je san svake djevojke udati se u Dior vjenčanici. Rekla sam si, ako će ona biti za, i ja sam za" otkrila je mladenka o dizajnerici Mariji Graziji Chiuri koju do prvog susreta oko haljine nije poznavala.

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Prema svom odabraniku, koji je nosio Diorovo odijelo, došetala je na taktove njemačke pjesme "Spiegel im Spiegel", koja joj je dugo godina jedna od najdražih, a sada je dobila i sentimentalno značenje - naime, njemačka riječ za ogledalo postala joj je novo prezime. Na dirljivoj ceremoniji, na kojoj se Kerr rasplakala izgovarajući bračne zavjete, sin Flynn (6) nosio je prstenje te se novopečenim supružnicima pridružio na prvom plesu. Njegovo tamnoplavo trodijelno odijelo također nosi potpis Dior, kao i haljina u koju se manekenka presvukla kako bi bezbrižno mogla cijelu noć plesati i pjevati na karaokama.

Linker
19. travanj 2024 23:52